Β΄ Κατηγορία Ανδρών – Γυναικών: Αμφίρροπες μάχες με κίνητρα (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ)

Β΄ Κατηγορία Ανδρών – Γυναικών: Αμφίρροπες μάχες με κίνητρα (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ)

Με τρεις αγώνες συνεχίζονται το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου, τα πρωταθλήματα ΟΠΑΠ Β΄ Ανδρών και ΟΠΑΠ Β΄ Γυναικών.

ΟΠΑΠ Β΄ Ανδρών

Στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Β΄ Ανδρών, η Ολυμπιάδα Ν. φιλοξενεί στον πρώτο της αγώνα μετά τις 09 Ιανουαρίου τον δυνατό UCLan Cyprus Φοίνικα Πύλας σε ένα ανοικτό αγώνα. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 15:00.

OΠΑΠ Β΄ Γυναικών

Δυο αγώνες θα διεξαχθούν το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2021 για το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Β Γυναικών.

Αρχικά, στις 16:00 η Αναγέννηση Δερύνειας που γνώρισε την Τετάρτη την ήττα από τον Δικέφαλο Γερίου υποδέχεται στην Αίθουσα Δερύνειας για τον Α’ Όμιλο τον Μαραθώνα Κ.Β.

Ο Μαραθώνας την Τετάρτη έκανε την έκπληξη κερδίζοντας την Ομόνοια εκτός έδρας με 3-2.

Στις 17:00 για το Β΄ Όμιλο θα γίνει ένα πολύ δυνατό παιχνίδι στη Λεμεσό. Στο Γυμνάσιο Αγ.Αθανασίου η δυνατή Ε.Ν.Α.ΑΘ. που έχει φιλοδοξίες για τις δυο πρώτες θέσεις του Ομίλου υποδέχεται την πρωτοπόρο Νέα Σαλαμίνα.

Πηγή: Κ.Ο.ΠΕ.

The post Β΄ Κατηγορία Ανδρών – Γυναικών: Αμφίρροπες μάχες με κίνητρα (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Προβληματίζει η χαμηλή συσπείρωση ενόψει βουλευτικών εκλογών – Οι πληγές που δεν έχουν κλείσει και η πτωτική πορεία

ΔΗΣΥ: Προβληματίζει η χαμηλή συσπείρωση ενόψει βουλευτικών εκλογών – Οι πληγές που δεν έχουν κλείσει και η πτωτική πορεία

Η χαμηλή συσπείρωση και η αργή επούλωση των εσωκομματικών πληγών φαίνεται να αποτελούν το μεγαλύτερο στοίχημα για τον Δημοκρατικό Συναγερμό ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026. Η ηγεσία του κόμματος, παρότι επιχειρεί να εκπέμψει μήνυμα ενότητας και ανασύνταξης, δεν κρύβει την ανησυχία της για τις εσωτερικές τριβές που εξακολουθούν να υποβόσκουν μετά το ταραχώδες πολιτικό σκηνικό των Προεδρικών του 2023.