«Ούτε Δώνης… ούτε τίποτε- Νίκη με ΕΝΠ»

«Ούτε Δώνης… ούτε τίποτε- Νίκη με ΕΝΠ»

Στη διάρκεια της χθεσινής ημέρας, το όνομα που ακούστηκε παραπάνω στα Απολλωνίστικα στέκια, ότι απασχολεί τη διοίκηση, είναι του Γιώργου Δώνη.

Από επίσημη πηγή, μας λέχθηκε χαρακτηριστικά: «Ούτε Δώνης, ούτε τίποτε. Προπονητής της ομάδας είναι ο Γιάννης Πετράκης. Αυτό που μας απασχολεί, είναι η ομάδα να επιστρέψει στις νίκες με την ΕΝΠ».

Διαβάστε τη συνέχεια στο THEMASPORTS

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ιστορικές στιγμές: Επέστρεψαν στο Ισραήλ οι πρώτοι 7 όμηροι, ξεκινάει το δεύτερο κύμα απελευθέρωσης από τη Χαμάς

Ιστορικές στιγμές: Επέστρεψαν στο Ισραήλ οι πρώτοι 7 όμηροι, ξεκινάει το δεύτερο κύμα απελευθέρωσης από τη Χαμάς

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και με ελπίδες για μια γενικευμένη ειρήνη στη Μέση Ανατολή, το βλέμμα όλου του πλανήτη σήμερα, Δευτέρα (13/10/25) είναι στραμμένο στο Ισραήλ, όπου απελευθερώνονται οι όμηροι της Χαμάς, στο πλαίσιο της εφαρμογής της πρώτης φάσης της συμφωνίας για την εκεχειρία στη Γάζα. 

BEST OF TOTHEMAONLINE