Παίρνει τα… ΓΑΝΤΙΑ του βασικού ο Γιοβάνοβιτς!

Παίρνει τα… ΓΑΝΤΙΑ του βασικού ο Γιοβάνοβιτς!

Τον Σέρβο Αλεξάνταρ Γιοβάνοβιτς έχει στην… πλευρά των βασικών, στις ασκήσεις τακτικής στη διάρκεια των προπονήσεων στο Κολόσσι, ο Γιάννης Πετράκης. 

Όλα δείχνουν ότι αυτός θα υπερασπίζεται την εστία της ομάδας, στο μεθαυριανό εντός έδρας παιχνίδι με την ΕΝΠ.

Aν οριστικά συμπεριληφθεί στην ενδεκάδα ο 28χρονος πορτιέρε, θα είναι η πρώτη του επίσημη εμφάνιση με τα χρώματα του Απόλλωνα.

Τα άλλα καινούργια πρόσωπα της ενδεκάδας, θα είναι οι Βασιλείου (δεν πλήρως έτοιμος ο Γκεριέ, αλλά θα είναι αποστολή και πάλι), Χάμπος Κυριάκου (σέντερ μπακ), Σακέτι, Ντένιτς, Nταμπό, ίσως και ο Παπουνασβίλι.

Εκτός πλάνων οι τιμωρημένοι Γιούστε, Μαλεκκίδης, Ντιγκινί κι ο ανέτοιμος Κατελάρης.

The post Παίρνει τα… ΓΑΝΤΙΑ του βασικού ο Γιοβάνοβιτς! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Οι Προέδροι της ΟΕΒ και του ΚΕΒΕ θα συναντηθούν εντός των αμέσως επόμενων ημερών με τους Υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας, ενόψει της επικείμενης κοινής σύσκεψης των Εκτελεστικών Επιτροπών των δύο Οργανώσεων την ερχόμενη Δευτέρα για να συζητήσουν το θέμα της ΑΤΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE