Μοναδικό ζητούμενο το δεύτερο σερί τρίποντο για να μπει με… άλλο αέρα στα πλέι-οφ (Πιθανή ενδεκάδα)

Μοναδικό ζητούμενο το δεύτερο σερί τρίποντο για να μπει με… άλλο αέρα στα πλέι-οφ (Πιθανή ενδεκάδα)

Με μοναδικό ζητούμενο τη νίκη, η ΑΕΚ θα κοντραριστεί απόψε (19:00) στο “Μακάρειο” με τον Ολυμπιακό, για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι “κιτρινοπράσινοι” επέστρεψαν στα τρίποντα την προηγούμενη αγωνιστική, διατηρώντας το -7 από την 4η Ανόρθωση και θέλουν να μπουν στα πλέι-οφ τουλάχιστον με αυτή τη διαφορά, για να έχουν κίνητρο και ελπίδες για ανατροπή των δεδομένων, έστω κι αν οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος τους.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή “ντόπαρε” ψυχολογικά τους παίκτες του για το αποψινό παιχνίδι και ζήτησε απόλυτη συγκέντρωση, πίστη, πάθος, καθαρό μυαλό, αλλά και προσήλωση στο πλάνο, για να μπορέσουν να φύγουν από τη Λευκωσία με το πολύτιμο τρίποντο, που θα τους δώσει μεγαλύτερη δυναμική ενόψει της συνέχειας.

Ο Κύπριος τεχνικός αναμένεται να προβεί σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το προηγούμενο ματς κόντρα στον Εθνικό, αφού η ενδεκάδα που επέλεξε τότε… δεν του βγήκε, ενώ θα υπάρξουν διαφοροποιήσεις και στο τακτικό κομμάτι.

Εκτός πλάνων είναι ο τιμωρημένος Μοϊσόφ (σσ. αποβλήθηκε στο ματς με τον Εθνικό), ενώ επιστρέφουν οι Φερνάντες και Χέιτλι.

Πιθανή ενδεκάδα:

Μολ, Τάντι, Γκονζάλες, Τρουγιόλς, Ιωάννου, Χέιτλι, Σούτερντεν, Ακοράν, Τολεμές, Τρισκόφσκι, Σπιρόφσκι.

The post Μοναδικό ζητούμενο το δεύτερο σερί τρίποντο για να μπει με… άλλο αέρα στα πλέι-οφ (Πιθανή ενδεκάδα) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Μετά το Πάσχα εξελίξεις για διορισμό Προσωπικού Απεσταλμένου

Κυπριακό: Μετά το Πάσχα εξελίξεις για διορισμό Προσωπικού Απεσταλμένου

Για μετά το Πάσχα τοποθετούνται οι όποιες εξελίξεις σχετικά με τον διορισμό Προσωπικού Απεσταλμένου του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, ανέφεραν τη Μεγάλη Παρασκευή στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές.