Ύμνοι και στην Τσεχία για τον «Μr Asist» – Το παράπονο του για την Εθνική ομάδα

Ύμνοι και στην Τσεχία για τον «Μr Asist» – Το παράπονο του για την Εθνική ομάδα

Μόνο απαρατήρητα δεν περνούν από τα ΜΜΕ της πατρίδας του, τα επιτεύγματα του Τσέχου ακραίου αμυντικού της Ομόνοιας, Γιαν Λέζιακς στο Κυπριακό πρωτάθλημα.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε, αφού γίνεται αναφορά στις επιδόσεις του στο “τριφύλλι”, ρωτήθηκε για το αν ελπίζει να πάρει κλήση για την Εθνική Τσεχίας, με τον Λέζιακς να δηλώνει απαισιόδοξος και να εκφράζει εμμέσως πλην σαφώς το παράπονο του, για το ότι δεν κλήθηκε ποτέ στην Εθνική ομάδα της πατρίδας του στα 11 χρόνια που αγωνίζεται στο εξωτερικό.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Περιορισμένη αισιοδοξία» για τη Νέα Υόρκη - Στις 2 τα ξημερώματα η έναρξη της συνάντησης

«Περιορισμένη αισιοδοξία» για τη Νέα Υόρκη - Στις 2 τα ξημερώματα η έναρξη της συνάντησης

«Περιορισμένη αισιοδοξία» εξέφρασαν αρμόδιες πηγές την Τετάρτη σε σχέση με το αποτέλεσμα της άτυπης διευρυμένης συνάντησης για το Κυπριακό υπό τον ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, σημειώνοντας όμως την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς να συζητήσει για τα θέματα που εκκρεμούν όσον αφορά στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης αλλά και για περισσότερη πρόοδο σχετικά με την όλη διαδικασία.