Ύμνοι και στην Τσεχία για τον «Μr Asist» – Το παράπονο του για την Εθνική ομάδα

Ύμνοι και στην Τσεχία για τον «Μr Asist» – Το παράπονο του για την Εθνική ομάδα

Μόνο απαρατήρητα δεν περνούν από τα ΜΜΕ της πατρίδας του, τα επιτεύγματα του Τσέχου ακραίου αμυντικού της Ομόνοιας, Γιαν Λέζιακς στο Κυπριακό πρωτάθλημα.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε, αφού γίνεται αναφορά στις επιδόσεις του στο “τριφύλλι”, ρωτήθηκε για το αν ελπίζει να πάρει κλήση για την Εθνική Τσεχίας, με τον Λέζιακς να δηλώνει απαισιόδοξος και να εκφράζει εμμέσως πλην σαφώς το παράπονο του, για το ότι δεν κλήθηκε ποτέ στην Εθνική ομάδα της πατρίδας του στα 11 χρόνια που αγωνίζεται στο εξωτερικό.

Συγκεκριμένα είπε:

«Θα είναι τιμή για μένα να πάρω κλήση για την Εθνική ομάδα. Το ελπίζω με την ψυχή μου να γίνει, όμως πλέον παίζω στην Κύπρο. Είμαι στο εξωτερικό 11 χρόνια. Στην Ελβετία διεκδικούσα τον τίτλο και έπαιζα στο Γιουρόπα Λιγκ. Είχα καλές εμφανίσεις και δεν ήρθε ποτέ κλήση για εμένα. Τώρα πια είμαι αφοσιωμένος στην ομάδα μου και παραμένω οπαδός της Εθνικής Τσεχίας».

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό δημοσίευμα…

The post Ύμνοι και στην Τσεχία για τον «Μr Asist» – Το παράπονο του για την Εθνική ομάδα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Τρεις χωριστές επιστολές στον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και τον Πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, έστειλε ο Τ/κ ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν για τις πρόσφατες εντεινόμενες προσπάθειες «παρακώλυσης από την ε/κ πλευρά εναντίον των Τουρκοκυπρίων σε διπλωματικό, πολιτιστικό και αθλητικό τομέα».

BEST OF TOTHEMAONLINE