Στο 26% της κανονικής για τον Φεβρουάριο ανήλθε η βροχόπτωση

Στο 26% της κανονικής για τον Φεβρουάριο ανήλθε η βροχόπτωση

Στο 26% της κανονικής για μήνα Φεβρουάριο ανήλθε η βροχόπτωση, που έπεσε από την 1η Φεβρουαρίου μέχρι και τις 08:00 της 18ης του τρέχοντος μήνα.


Σύμφωνα με προκαταρκτικά στοιχεία, που έδωσε στη δημοσιότητα το Τμήμα Μετεωρολογίας, η μέση ποσότητα βροχόπτωσης που έπεσε από την 1η Φεβρουαρίου μέχρι και το πρωί της 18ης Φεβρουαρίου ανήλθε στα 21,2 χιλιοστά ή στο 26% της κανονικής, σε σύγκριση με 81,6 χιλιοστά, που είναι η μέση κανονική ποσότητα βροχόπτωσης για τον μήνα.

Σημειώνεται ότι η βροχόπτωση του τελευταίου 24ωρου ανήλθε στα 0,8 χιλιοστά.

Πιο συγκεκριμένα, η μεγαλύτερη ποσότητα βροχόπτωσης από την 1η μέχρι και τις 8.00 το πρωί της 18ης Φεβρουαρίου, σύμφωνα με τα στοιχεία, σημειώθηκε στα Πλατάνια με 147,4 χιλιοστά, που αντιστοιχεί στο 19% της κανονικής βροχόπτωσης για την περιοχή.

Ακολούθησαν ο Πρόδρομος με 145.3 χιλιοστά, που αντιστοιχεί στο 28% της κανονικής βροχόπτωσης για την περιοχή, ο Σταυρός της Ψώκας με 135,4 χιλιοστά με 27% της κανονικής βροχόπτωσης και η Πάνω Παναγιά με 115.2 χιλιοστά, που αντιστοιχεί στο 27% της κανονικής βροχόπτωσης.

Η μικρότερη ποσότητα βροχόπτωσης σημειώθηκε στη Λευκωσία με 47 χιλιοστά βροχόπτωση και ακολούθησαν η Αθηένου με 50,1 χιλιοστά και η Ξυλοτύμπου με 53,1 χιλιοστά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

Η ΕΔΕΚ οδεύει προς την Παγκύπρια Συνδιάσκεψη, την Κυριακή 9 Νοεμβρίου, με φόντο τις διεργασίες για ανασυγκρότηση και την προσπάθεια του νέου προέδρου, Νίκου Αναστασίου, να παρουσιάσει ένα κόμμα πιο ενωμένο και λειτουργικό. Την ίδια ώρα, οι τοποθετήσεις ιστορικών στελεχών και οι μετακινήσεις πρώην βουλευτών σε άλλα κόμματα, δείχνουν ότι το πολιτικό σκηνικό γύρω από Σοσιαλιστικό κόμμα, παραμένει ρευστό.

BEST OF TOTHEMAONLINE