ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑΣ… του Πάμπου Χριστοδούλου πρώην παίκτης μεγάλων Κυπριακών ομάδων και όχι μόνο

ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑΣ… του Πάμπου Χριστοδούλου πρώην παίκτης μεγάλων Κυπριακών ομάδων και όχι μόνο

Ένα από τα μακρινά ταξίδια που έχει κάνει στη μέχρι στιγμής προπονητική του καριέρα ο Πάμπος Χριστοδούλου ήταν αυτό στην Αγκόλα. Όταν πήγε για να βρει παίκτες σε εκείνη τη χώρα για να φέρει στην ΑΕΛ, όταν ήταν στον γαλαζοκίτρινο πάγκο, όπου στην πρώτη του από τις δύο θητείες στη Λεμεσιανή ομάδα στέφθηκε και πρωταθλητής, 2011-2012.

«Πήγα Αγκόλα για ένα μήνα περίπου και εκεί βρήκα τον Νούριο Φορτούνα. Για να πας Αγκόλα πρέπει να κυκλοφοράς με σεκιούριτι. Σεκιούριτι για μένα ήταν ο Φρέντι».

Αυτός που… πρόσεχε τον Κύπριο τεχνικό ήταν ο πρώην Αγκολέζος επιθετικός Δόξας, ΕΝΠ, ΑΕΛ και Ομόνοιας, Φρέντι Ντο Σάντος.

Διαβάστε: 

ΠΑΜΠΟΣ: «Κούρσα για 4 άλογα, ίσως και ΑΕΚ – Αν πάω το καλοκαίρι σε κάποια ομάδα ήδη στο μυαλό μου έχω…» (ΒΙΝΤΕΟ)

The post ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑΣ… του Πάμπου Χριστοδούλου πρώην παίκτης μεγάλων Κυπριακών ομάδων και όχι μόνο appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Στη Νέα Υόρκη μεταβαίνει το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όπου την Τετάρτη αναμένεται ακόμα μια κρίσιμη συνάντηση, για το κυπριακό. Η δεύτερη άτυπη πενταμερής διάσκεψη πραγματοποιείται υπό το φως της τουρκικής αδιαλλαξίας και των απαράδεκτων αξιώσεων για λύση δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE