Tα τρυφερά λόγια της Μενεγάκη στον Παντζόπουλο – Επέτειος για το ερωτευμένο ζευγάρι (Φωτο)

Tα τρυφερά λόγια της Μενεγάκη στον Παντζόπουλο –  Επέτειος για το ερωτευμένο ζευγάρι (Φωτο)

Μία ιδιαίτερη ημέρα είναι η σημερινή για την Ελένη Μενέγακη καθώς γιορτάζει 6 χρόνια γάμου με τον Μάκη Παντζόπουλο.

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 18 Φεβρουαρίου του 2015 και συνεχίζουν να είναι πολύ ερωτευμένοι. Η Ελένη και ο Μάκης επισφράγισαν την αγάπη τους με τον ερχομό της κόρης τους Μαρίνας, την Κυριακή 29 Μαρτίου 2015.

Ωστόσο η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκη Παντζόπουλος θα περάσουν μία διαφορετική επέτειο γάμου, αφού λόγω του lockdown θα βρίσκονται με την οικογένεια τους στο σπίτι.

Παρόλα αυτά η αγαπημένη παρουσιάστρια με τον σύζυγο της, έβγαλαν μία υπέροχη φωτογραφία στην χιονισμένη Αθήνα και η ίδια θέλησε να την μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, στα social media.

Με αυτό τον τρόπο η λαμπερή Ελένη που φέτος έχει αποφασίσει να μην βρίσκεται στα τηλεοπτικά δρώμενα, ευχήθηκε στον σύζυγο της.

«I love you husbanito ! #eleni 18/2/2015 ❤️».

Δείτε παρακάτω τα στιγμιότυπα που δημοσίευσε η Ελένη Μενεγάκη στο Instagram:

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Εννέα χρόνια μετά το ναυάγιο της Διάσκεψης για την Κύπρο στο ελβετικό θέρετρο Κραν Μοντανά, το Κυπριακό βρίσκεται ξανά σε μια κρίσιμη καμπή. Εκείνο το ξημέρωμα της 7ης Ιουλίου 2017, όταν ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες ανακοίνωνε την αποτυχία της διαδικασίας, η αίσθηση που κυριάρχησε ήταν πως χάθηκε ίσως η σημαντικότερη ευκαιρία των τελευταίων δεκαετιών για επίτευξη συνολικής συμφωνίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE