Ολοκλήρωση διερεύνησης για τα επεισόδια 13ης Φεβρουαρίου εντός 3 μηνών

Ολοκλήρωση διερεύνησης για τα επεισόδια 13ης Φεβρουαρίου εντός 3 μηνών

Η Ανεξάρτητη Αρχή Διερεύνησης Ισχυρισμών και Παραπόνων κατά της Αστυνομίας (ΑΑΔΙΠΑ ) σε ανακοίνωση Τύπου σχετικά με τους ισχυρισμούς για άσκηση υπέρμετρης βίας από μέλη της Αστυνομίας το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2021, κατά την εκδήλωση διαμαρτυρίας πολιτών στη Λευκωσία, αναφέρει ότι στους τέσσερις ποινικούς ανακριτές που διόρισε, δόθηκαν σαφείς οδηγίες για διεκπεραίωση και ολοκλήρωση των εξετάσεων εντός τριών μηνών.

 
Προσθέτει ότι  ως έχει ήδη ανακοινωθεί οι τέσσερις ποινικούς ανακριτές είναι οι Αγαθοκλής Κορέλλης και Μαίρη Μακλάσκυ από Λευκωσία, Ηλίας Χρίστου από Λάρνακα και Ηρώ Κωνσταντινίδου από Πάφο και ανήκουν όλοι στο χώρο της μαχόμενης δικηγορίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

 Άτυπη Σύνοδος: Αρχή με το Δείπνο Εργασίας – Το ευχαριστώ του Ζελένσκι σε ηγέτες ΕΕ

Άτυπη Σύνοδος: Αρχή με το Δείπνο Εργασίας – Το ευχαριστώ του Ζελένσκι σε ηγέτες ΕΕ

Για πρώτη φορά στην Κύπρο πραγματοποιείται η Άτυπη Σύνοδος των Αρχηγών Κρατών και Κυβερνήσεων των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ). Οι Αρχηγοί απόψε συμμετείχαν σε Δείπνο Εργασίας ενώ προηγουμένως είχε πραγματοποιηθεί ανταλλαγή απόψεων με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας. Ζωντανά όλες οι εξελίξεις από το ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE