Λεμεσός: Αίσιο τέλος - Εντοπίστηκε η 17χρονη

Λεμεσός: Αίσιο τέλος - Εντοπίστηκε η 17χρονη

Εντοπίστηκε από μέλη της Αστυνομίας, 17χρονη η οποία είχε δηλωθεί ως ελλείπον πρόσωπο, αφού απουσίαζε από την κατοικία της στην Λεμεσό, από την περασμένη Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας η 17χρονη εντοπίστηκε σήμερα (18/02), το μεσημέρι, σε περιοχή της Λεμεσού, από μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού. Αυτή είναι καλά στην υγεία της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Η πρόσφατη ομιλία της Προέδρου του ΔΗΣΥ και Βουλής, Αννίτας Δημητρίου, στα αποκαλυπτήρια των ανδριάντων των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, άναψε για άλλη μία φορά το φυτίλι της πολιτικής αντιπαράθεσης. Η φράση της ότι «δεν είναι μεταξύ μας που πρέπει να υπάρχει διχόνοια αλλά με τους απέναντι» προκάλεσε σχεδόν τελετουργικά αντανακλαστικά από κόμματα της αντιπολίτευσης, που έσπευσαν να ερμηνεύσουν, να καταγγείλουν και να χτίσουν αφήγημα πάνω σε λέξεις κομμένες από το ευρύτερο πλαίσιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE