ΛΑΡΝΑΚΑ: 'Εμπλεξε 66χρονος Λεμεσιανός με όσα εντοπίστηκαν στο όχημα του

ΛΑΡΝΑΚΑ: 'Εμπλεξε 66χρονος Λεμεσιανός με όσα εντοπίστηκαν στο όχημα του

Μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν για έλεγχο γύρω στις 4 το απόγευμα της Τετάρτης 17/2 στο δρόμο Πύλας – Λάρνακας, αυτοκίνητο που οδηγούσε 66χρονος από την επαρχία Λεμεσού. 

Κατά τη διάρκεια του έλεγχου που ακολούθησε, εντοπίστηκαν εντός του οχήματος, εξήντα φιάλες ψυκτικού αερίου και 23 κιβώτια που περιείχαν φυτοφάρμακα συνολικού βάρους 346 περίπου κιλών. 

Τόσο ο 66χρονος όσο και το όχημα του μεταφέρθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Ορόκλινης όπου ανακρινόμενος φέρεται να παραδέχθηκε ότι τα εν λόγω προϊόντα τα είχε αγοράσει από τις κατεχόμενες περιοχές. 

Λειτουργοί του Τμήματος Τελωνείων κλήθηκαν για την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης, σε συνεργασία με την Αστυνομία συνεχίζουν τις εξετάσεις. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γενικός Εισαγγελέας: Στο γραφείο της Νομικής Υπηρεσίας ο φάκελος της υπόθεσης Σάντυ

Γενικός Εισαγγελέας: Στο γραφείο της Νομικής Υπηρεσίας ο φάκελος της υπόθεσης Σάντυ

«Αυτοεξαιρεθήκαμε για λόγους αντικειμενικής αμεροληψίας», επανέλαβε σήμερα ο Γενικός Εισαγγελέας ενώπιον της Επιτροπής Νομικών σε σχέση με το πόρισμα της Ανεξάρτητης Αρχής κατά της Διαφθοράς για το Κράτος Μαφία, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «αν κάναμε το αντίθετο θα μας κρέμαζαν». Είπε επίσης ότι ο φάκελος της Υπόθεσης Σάντη, βρίσκεται στο γραφείο της Νομικής Υπηρεσίας και μελετούνται τα επόμενα βήματα και τυχόν ποινικές διώξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE