Κωστή: «Τεράστιο κλαμπ ο Ολυμπιακός, όνειρο μου να αγωνιστώ εκεί» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κωστή: «Τεράστιο κλαμπ ο Ολυμπιακός, όνειρο μου να αγωνιστώ εκεί» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ιωάννης Κωστή, δανεικός στον Λεβαδειακό από τον Ολυμπιακό, μίλησε για το ενδεχόμενο να παίξει στον νταμπλούχο Ελλάδας.

Οι τρεις νεοαποκτηθέντες παίχτες του Λεβαδειακού μίλησαν στο STAR Κεντρικής Ελλάδας.

Ο 35χρονος, αμυντικός Θέμης Τζημόπουλος, ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός, Στέργιος Δημόπουλος και ο 20χρονος Κύπριος μέσος, Ιωάννης Κωστή (δανεικός από τον Ολυμπιακό), μίλησαν στο STAR Κεντρικής Ελλάδας για τον Λεβαδειακό, την Super League, αλλά και την πανδημία.

Ο Κύπριος χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό μεγάλο κλαμπ, είπε πως είναι όνειρο του να παίξει στην ομάδα του Πειραιά, ενώ σημείωσε πως εάν και εφόσον ο Λεβαδειακός ανέβει στη Super League, θα ζητήσει να παραμείνει στη Βοιωτία για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις:

Πηγή: fosonline.gr

The post Κωστή: «Τεράστιο κλαμπ ο Ολυμπιακός, όνειρο μου να αγωνιστώ εκεί» (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Κινητικότητα χωρίς αυταπάτες και το στοίχημα της πενταμερούς του Φεβρουαρίου

Κυπριακό: Κινητικότητα χωρίς αυταπάτες και το στοίχημα της πενταμερούς του Φεβρουαρίου

Η επανεμφάνιση κινητικότητας στο Κυπριακό, έπειτα από επτά χρόνια παρατεταμένης στασιμότητας, δεν συνοδεύεται από θριαμβολογίες ούτε από υψηλές προσδοκίες. Οι δηλώσεις της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, αποτυπώνουν μια προσεκτικά σχεδιασμένη προσπάθεια επαναφοράς της διαδικασίας, με σαφή επίγνωση των ορίων και των κινδύνων που τη συνοδεύουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE