Τον ήθελε ο Τραμετσάνι και η διοίκηση του… έκανε το χατίρι!

Τον ήθελε ο Τραμετσάνι και η διοίκηση του… έκανε το χατίρι!

Πριν από λίγο έγινε γνωστό πως ο Μάρκο Λιβάγια έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ Αθηνών και ανακοινώθηκε από τη Χάιντουκ Σπλιτ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΟΜΒΑ: Έμεινε ελεύθερος ο Λιβάγια και ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα!

Προπονητής της Κροατικής ομάδας είναι ο γνωστός στο Κυπριακό κοινό από τη θητεία του στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ, Πάολο Τραμετσάνι, ο οποίος έχει πλέον ένα ακόμα “όπλο” στη “φαρέτρα” του μέχρι το τέλος της σεζόν και μένει να δούμε αν και πόσο θα το… αξιοποιήσει.

Ο ίδιος πάντως τον ήθελε και η διοίκηση… του έκανε το χατίρι!

The post Τον ήθελε ο Τραμετσάνι και η διοίκηση του… έκανε το χατίρι! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE