ΛΕΜΕΣΟΣ: Εξέλιξη μετά τον εμπρησμό Συν. Φιλάθλων του Απόλλωνα – Χειροπέδες σε 36χρονο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Εξέλιξη μετά τον εμπρησμό Συν. Φιλάθλων του Απόλλωνα – Χειροπέδες σε 36χρονο

Στη σύλληψη 36χρονου Ελληνοκύπριου προχώρησε η Αστυνομία την Τετάρτη 17/2 αναφορικά με τον εμπρησμό του συνδέσμου φιλάθλων του Απόλλωνα στην περιοχή Αγ. Αντωνίου το απόγευμα της Κυριακής 14/2.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Αστυνομία μετά από αξιολόγηση μαρτυρίας πέρασε χειροπέδες στον 36χρονο, αφού το όχημα του θεάθηκε στην περιοχή να αποβιβάζει τέσσερα πρόσωπα που κατευθύνθηκα προς τον σύνδεσμο του Απόλλωνα.

Όπως πληροφορούμαστε ο 36χρονος δεν συνεργάζεται με την Αστυνομία και δεν απαντά σε ερωτήσεις που του γίνονται.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Οι βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου διεξάγονται σε ένα από τα πιο ρευστά πολιτικά σκηνικά των τελευταίων δεκαετιών στην Κύπρος. Τα παραδοσιακά κομματικά «κάστρα», δηλαδή οι περιοχές όπου τα μεγάλα κόμματα διατηρούσαν επί χρόνια σταθερή επιρροή, φαίνεται να δοκιμάζονται περισσότερο από ποτέ. Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις καταγράφουν έντονη κινητικότητα ψηφοφόρων, αύξηση της επιρροής μικρότερων σχηματισμών και αισθητή φθορά στα ιστορικά ποσοστά των παραδοσιακών κομμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE