Ντελιβεράς δέχθηκε απειλές με πιστόλι - Χειροπέδες σε 20χρονο

Ντελιβεράς δέχθηκε απειλές με πιστόλι - Χειροπέδες σε 20χρονο

Διάταγμα οκταήμερης κράτησης εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, εναντίον 20χρονου, κατοίκου Λευκωσίας, ο οποίος συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ένοπλης ληστείας, με θύμα μεταφορέα φαγητού.

Η υπόθεση διαπράχθηκε το βράδυ της 15ης Φεβρουαρίου 2021, στη Λευκωσία και καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, το ίδιο βράδυ, από τον 23χρονο μεταφορέα φαγητού.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 10.50μ.μ. της 15ης Φεβρουαρίου, ο 23χρονος μετέβη σε συγκεκριμένη οδό στη Λευκωσία, για να παραδώσει φαγητό, μετά από σχετική παραγγελία. Αφού επικοινώνησε τηλεφωνικώς με το πρόσωπο που φέρεται να παρήγγειλε το φαγητό, αυτός του ζήτησε όπως η παράδοση πραγματοποιηθεί σε άλλη διεύθυνση.

Ο παραπονούμενος μετέβη στη νέα τοποθεσία παράδοσης και ενώ προσπαθούσε να επικοινωνήσει εκ νέου με το πρόσωπο, που είχε προβεί στην παραγγελία, τον προσέγγισαν δύο άγνωστά του πρόσωπα. Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, ένας εκ των δύο αγνώστων πρόταξε πιστόλι εναντίον του 23χρονου, υπό την απειλή του οποίου ζήτησε και απέσπασε από τον παραπονούμενο το χρηματικό ποσό που είχε στην κατοχή του και το κλειδί της μοτοσικλέτας που οδηγούσε. Ακολούθως οι δύο φερόμενοι δράστες τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας σχετικά με την υπόθεση, προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 20χρονου, στη βάση της οποίας εκδόθηκε εναντίον του δικαστικό ένταλμα σύλληψης. Το απόγευμα χθες ο 20χρονος συνελήφθη, δυνάμει του δικαστικού εντάλματος, ενώ σήμερα παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE