Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα για τη ρίψη χειροβομβίδας σε ιδιώτη γιατρό

Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα για τη ρίψη χειροβομβίδας σε ιδιώτη γιατρό

Υπό κράτηση τέθηκαν δύο πρόσωπα, ηλικίας 73 και 46 ετών, σε σχέση με την υπόθεση έκρηξης χειροβομβίδας στρατιωτικού τύπου αμυντική υψηλής ισχύος έξω από κατοικία ιδιώτη ιατρού στην Πάφο.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, η σύλληψη των δύο προσώπων έγινε σήμερα, μετά την έκδοση ενταλμάτων σύλληψης τους.

Τα δύο πρόσωπα μεταφέρθηκαν στα Γραφεία του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου, όπου ανακρινόμενα αρνούνται οποιαδήποτε ανάμειξη με την υπόθεση.

Στο μεταξύ, μέλη του ΤΑΕ Πάφου συνεχίζουν τη λήψη καταθέσεων για την υπόθεση, ενώ η Αστυνομία, σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Ιωάννου, αποδίδει τα κίνητρα των δραστών σε οικονομικές διαφορές. 

Από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές στο κτίριο και εκτεταμένες ζημιές στο όχημα του παραπονούμενου, που ήταν σταθμευμένο στον ημιυπόγειο χώρο στάθμευσης. Ακόμη, ένα δεύτερο όχημα που ανήκει στην ίδια οικογένεια υπέστη ελαφριές ζημιές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν υποβαθμίζω τις δηλώσεις Φιντάν

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν υποβαθμίζω τις δηλώσεις Φιντάν

Σε μια περίοδο που αμφισβητείται ο Καταστατικός Χάρτης των ΗΕ και το διεθνές δίκαιο, ο ΓΓ των ΗΕ δεν θα αναλάμβανε οποιαδήποτε πρωτοβουλία που να ξεφεύγει του πλαισίου του Χάρτη, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας πως τα ΗΕ κινούνται προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση την οποία έχει δώσει ο ίδιος ο ΓΓ των ΗΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE