Δέκα καταγγελίες σε επιχείρηση για πρόληψη τροχαίων οδικών συγκρούσεων στην Πάφο

Δέκα καταγγελίες σε επιχείρηση για πρόληψη τροχαίων οδικών συγκρούσεων στην Πάφο

Σε δέκα καταγγελίες προχώρησε η Αστυνομία Πάφου στο πλαίσιο επιχείρησης για την πρόληψη τροχαίων οδικών συγκρούσεων στην Επαρχία.

 
Συγκεκριμένα, συντονισμένη επιχείρηση διενεργήθηκε χθες για πρόληψη τροχαίων οδικών συγκρούσεων και ελέγχων για την εφαρμογή του διατάγματος του Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η συντονισμένη επιχείρηση έγινε χθες μεταξύ των ωρών 15:00 με 17:00 στην ευρύτερη περιοχή του διαμερίσματος Πόλης Χρυσοχούς και Στρουμπιού.

Κατά την επιχείρηση, η Αστυνομία προχώρησε σε 10 καταγγελίες εκ των οποίων μία καταγγελία για παραβίαση του διατάγματος του Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου, δύο καταγγελίες χωρίς άδεια κυκλοφορίας οχήματος, χωρίς Μ.Ο.Τ. πέντε καταγγελίες, χωρίς ζώνη ασφαλείας μία καταγγελία.

Ακόμη, η Αστυνομία προχώρησε σε μία καταγγελία για οδήγηση χωρίς ασφάλεια. 

Οι συντονισμένες επιχειρήσεις για την πρόληψη τροχαίων αδικημάτων συνεχίζονται στην Επαρχία Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.

BEST OF TOTHEMAONLINE