Κενά παρουσιάζει η κατάθεση του 37χρονου που είχε καταγγείλει πως έπεσε θύμα απόπειρας φόνου στο Τσέρι, το βράδυ της Τρίτης 9 Φεβρουαρίου 2021."/>
Google Play Store Apple Store
World News Media Themasports Socialista lifenewscy ARJ Radio

Στημένη η απόπειρα φόνου στις Χαλεπιανές – Οι πυροβολισμοί και οι κάλυκες που δεν βρέθηκαν ποτέ

17.02.2021
08:51
Αστυνομικό Ρεπορτάζ

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, οι ανακριτές βρίσκονται αντιμέτωποι με αντιφατικές πληροφορίες, αφού από τις έρευνες προέκυψε ότι οι πυροβολισμοί δεν έγιναν στο συγκεκριμένο σημείο, ενώ οι εξετάσεις στο όχημα δείχνουν ότι οι πυροβολισμοί προήλθαν από κυνηγετικό όπλο και όχι πιστόλι που είχε αναφέρει στην κατάθεση του ο 37χρονος.

Την ίδια ώρα οι κάλυκες από το όπλο παραμένουν άφαντοι, κάτι πρωτάκουστο σε τέτοιες υποθέσεις, αφού μέλη της Αστυνομίας χτένισαν την περιοχή και δεν εντόπισαν το οτιδήποτε. Πάντως το ενδεχόμενο να επέστρεψαν οι δράστες για να μαζέψουν τους κάλυκες δεν είναι στις σκέψεις των ανακριτών. Σημειώνουμε ότι πρόκειται για 7 πυροβολισμούς στη θέση του οδηγού, που έσπασαν ακόμη και το τζάμι, δείχνοντας πως από θαύμα δεν τραυματίστηκε ο επιβαίνοντας.

Περίεργες φαίνεται να ήταν και οι ενέργειες του παραπονούμενου εκείνο το βράδυ, ο οποίος αρχικά ανάφερε ότι δεν είχε αντιληφθεί τους πυροβολισμούς που δέχθηκε και όταν το κατάλαβε κάλεσε την Αστυνομία που όπως είπε τον προέτρεψε να σταματήσει λίγα χιλιόμετρα πιο κάτω. Σημειώνουμε ότι το συγκεκριμένο βράδυ στην περιοχή υπήρχε πολύ πυκνή ομίχλη, με την ορατότητα να είναι χαμηλή. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι είδε δύο πρόσωπα με κουκούλες να επιβαίνουν σε μοτοσυκλέτα.

Αρμόδιες πηγές μας ανάφεραν ότι ο 37χρονος είναι γνωστός στις Αρχές για σωρεία καταγγελιών εναντίον του και δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο το όλο σκηνικό να ήταν στημένο για αποπροσανατολισμό της Αστυνομίας.