ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑ: Περισσότεροι από 10 χιλιάδες οι έλεγχοι της Αστυνομίας - Ο αριθμός καταγγελιών

ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑ: Περισσότεροι από 10 χιλιάδες οι έλεγχοι της Αστυνομίας - Ο αριθμός καταγγελιών

Η Αστυνομία προχώρησε το τελευταίο 24ωρο σε 10,524 ελέγχους για παραβίαση των διαταγμάτων για περιορισμό της πανδημίας και κατήγγειλε 73 πολίτες. 

Εκπρόσωπος του γραφείου Τύπου της Αστυνομίας δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι στη Λευκωσία έγιναν 3,337 έλεγχοι και προέκυψαν 24 καταγγελίες, στη Λεμεσό οι έλεγχοι ήταν 3,267 και καταγγέλθηκαν  29 πολίτες και στη Λάρνακα έγιναν 1,067 έλεγχοι με 5 καταγγελίες.

Η Αστυνομία στην Πάφο προέβη σε 938 ελέγχους και κατήγγειλε 5 πολίτες, στην Αμμόχωστο έγιναν 735 έλεγχοι με 9 καταγγελίες και στη Μόρφου 734 έλεγχοι χωρίς καταγγελία.

Η Τροχαία προέβη σε 405 ελέγχους με μια καταγγελία, η Λιμενική Αστυνομία σε 31 ελέγχους χωρίς καταγγελία, και η ΜΜΑΔ 31 ελέγχους επίσης χωρίς καταγγελία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Με τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στρέφονται οι προσδοκίες για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ουσιαστική πρόοδο και επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE