ΓΕΡΜΑΝΟΣ: «Ο κ. Κίρζης και οι συνεργάτες του γνωρίζουν καλύτερα – Ομόνοια, Απόλλων και ΑΕΛ για τίτλο»

ΓΕΡΜΑΝΟΣ: «Ο κ. Κίρζης και οι συνεργάτες του γνωρίζουν καλύτερα – Ομόνοια, Απόλλων και ΑΕΛ για τίτλο»

Ο μέχρι πρόσφατα βοηθός προπονητής της Καρμιώτισσας, Χρίστος Γερμανός, ήταν καλεσμένος το βράδυ της Τρίτης της αθλητικής εκπομπής του Capital TV «Capital Sports».

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν:

-«Δεν είμαι ο αρμόδιος να κρίνω την απόφαση της διοίκησης του Απόλλωνα. Σίγουρα, ο κύριος Κίρζης και οι συνεργάτες του γνωρίζουν καλύτερα. Αυτό που πρέπει να κάνει ο κόσμος να στηρίξει την οποιαδήποτε απόφαση και την ομάδα, από τη στιγμή που ακόμη τίποτα δεν κρίθηκε. Υπάρχει μία αναστάτωση, όμως, πρέπει να πιστωθούν διοίκηση, τεχνική ηγεσία και παίκτες».

-«Ήταν ένα καλό παιχνίδι στο σύνολο από την ΑΕΛ. Οι παίκτες έδειξαν ότι ήθελαν περισσότερο το παιχνίδι».

-«Δεν είναι δυνατόν εύκολη λεία να είναι ο τερματοφύλακας. Γιατί δεν είπαν όλοι αυτοί κάτι για τον Δημητρίου στο λάθος Ρομπέρζ με Γιούστε όταν απέκρουσε δύσκολα το τετ α τετ με τον Άντονι Γεωργίου; Μόνο μετά από ένα λάθος του που συμβαίνει στον οποιονδήποτε…».

-«Ομόνοια, Απόλλωνας και ΑΕΛ θα παλέψουν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Δεν μπορείς να διαγράψεις Ανόρθωση, αλλά προσωπική μου άποψη περισσότερες πιθανότητες έχουν Ομόνοια, Απόλλων και ΑΕΛ για τον τίτλο».

-«Φύγαμε φιλικά από την Καρμιώτισσα, χωρίς κανένα παράπονο. Εάν βρεθεί κάτι καλό αξιόλογο γιατί όχι να μην συνεχίσουμε μαζί με τον Χρύση Μιχαήλ».

The post ΓΕΡΜΑΝΟΣ: «Ο κ. Κίρζης και οι συνεργάτες του γνωρίζουν καλύτερα – Ομόνοια, Απόλλων και ΑΕΛ για τίτλο» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE