Αντωνία Χαραλάμπους: “Έχω υπάρξει σε δύσκολες καταστάσεις. Έχουν έρθει στο κινητό μου ανεπιθύμητα μηνύματα”

Αντωνία Χαραλάμπους: “Έχω υπάρξει σε δύσκολες καταστάσεις. Έχουν έρθει στο κινητό μου ανεπιθύμητα μηνύματα”

Η Αντωνία Χαραλάμπους πριν από μερικές ημέρες φιλοξενήθηκε στις σελίδες του “Πολίτη” με τα όσα έγραψε να παρερμηνεύονται.

Η ηθοποιός θέλοντας να ξεκαθαρίσει κάποια σημεία, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα” και στον δημοσιογράφο Τάσο Ευαγγέλου, μιλώντας μεταξύ άλλων για το θέμα που μονοπωλεί τα media το τελευταίο διάστημα, τις παρενοχλήσεις στον καλλιτεχνικό χώρο, αναφερομένη και στο νησί μας, όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά.

“Έχω υπάρξει σε δύσκολες καταστάσεις… Έχουν έρθει στο κινητό μου ανεπιθύμητα μηνύματα απαίσιου περιεχομένου. Έχω προσβληθεί από σκηνοθέτη και στη σχολή ακόμα μέσα. Μου έχουν μιλήσει άσχημα. Με έχουν κάνει να νιώσω ότι μπορεί να μην κάνω για αυτόν τον χώρο. Δεν είπα ότι κάποιος εισέβαλε στο σώμα μου. Δεν είπα αυτό και ούτε θα το έκανα ποτέ δημόσια. Θα έβρισκα έναν άλλο τρόπο. Δεν μιλώ για εμένα. Μιλώ για όλους τους άλλους που χρειάζονται τη δική μου βοήθεια… Υπήρχε φόβος στο θέατρο και τώρα είναι η ώρα να σταματήσει να υπάρχει”, εξομολογήθηκε η Αντωνία Χαραλάμπους ερωτηθείσα αν έχει υπάρξει θύμα οποιασδήποτε μορφής παρενόχλησης. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα απο το ilovestyle

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Νέα επίσκεψη στις ΗΠΑ στα τέλη Νοεμβρίου με στόχο την τεχνολογία και τις επενδύσεις – «Η Κύπρος αλλάζει»

ΠτΔ: Νέα επίσκεψη στις ΗΠΑ στα τέλη Νοεμβρίου με στόχο την τεχνολογία και τις επενδύσεις – «Η Κύπρος αλλάζει»

Eπιδίωξή μας είναι να μετατρέπουμε τις διεθνείς επαφές σε συνεργασίες, επενδύσεις και πραγματικές ευκαιρίες για την Κύπρο αναφέρει σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ανακοινώνοντας τη συμμετοχή της χώρας στο Plug and Play Silicon Valley Winter Summit, με επικεφαλής τον Υφυπουργό Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής και με την ενεργό παρουσία του Cyprus Catalyst, καθώς και τη μετάβασή του ιδίου και πάλι στις ΗΠΑ στο τέλος Νοεμβρίου για ενίσχυση αυτής της δυναμικής.

BEST OF TOTHEMAONLINE