Μοντέλο δολοφονήθηκε με πρωτοφανή αγριότητα: Ο φονιάς τη σκέπασε με κουβέρτα γιατί δεν άντεξε να τη βλέπει

Μοντέλο δολοφονήθηκε με πρωτοφανή αγριότητα: Ο φονιάς τη σκέπασε με κουβέρτα γιατί δεν άντεξε να τη βλέπει

Οι λεπτομέρειες της άγριας δολοφονίας ενεός μοντέλου στις ΗΠΑ το 2018, ήταν δύσκολο να ξεκαθαριστούν ακόμα και στη δίκη.

Σόκαραν την οικογένεια και τον αρραβωνιαστικό της, οι ειδεχθείς λεπτομέρειες του φόνου ενός 36χρονου μοντέλου. Η άτυχη Κριστίνα Καρλίν Κραφτ δολοφονήθηκε με πρωτοφανή αγριότητα κάτω από συνθήκες που ακόμα και στη δίκη απεδείχθη δύσκολο να ξεκαθαρίσουν.

Η 36χρονη, η οποία ήταν μοντέλο και είχε καταγωγή από το Νιου Τζέρσεϊ, βρέθηκε δολοφονημένη στο διαμέρισμά της τον Αύγουστο του 2018, τυλιγμένη σε μια κουβέρτα, με σπασμένη μύτη και τα μάτια της μαύρα από τα ανελέητα χτυπήματα που είχε δεχτεί.

Μετά από έρευνα σε κάμερες ασφαλείας, οι αρχές οδηγήθηκαν στον Τζόναθαν Χάρις, ο οποίος ομολόγησε ότι πήγε στο δαμέρισμά της, τη χτύπησε και μετά της έσφιξε το λαιμό και τη σκέπασε με μια κουβέρτα πριν φύγει. Μυστήριο το γιατί πήγε στο σπίτι της «Ηταν τόσο χτυπημένη που δεν άντεχα να τη βλέπω» είπε.

Η υπερασπιστική του γραμμή βασίστηκε στο ότι δεν υπήρχε πρόθεση, αλλά ότι ήταν διαμάχη για ναρκωτικά που κατέληξε με τραγικό τρόπο Επίσης, οι δικηγόροι του υποστήριξαν ότι ήταν σε έξαλλη κατάσταση λόγω ναρκωτικών και ότι δεν είχε συναίσθηση τι έκανε.

Ο αρραβωνιαστικός της κοπέλας πάντως ανέφερε ότι δεν την είχε δει ποτέ να κάνει χρήση ναρκωτικών. Το πώς ακριβώς ο Χάρις βρέθηκε στο σπίτι της άτυχης κοπέλας, παραμένει άγνωστο.

Πηγή: Reader.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας αν θέλει να έχει ένα γεωστρατηγικό ρόλο και να ενισχύσει την γεωστρατηγική αυτονομία της, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την άφιξή του στην άτυπη σύνοδο των 27 ηγετών των κρατών μελών στο Μέγαρο Εγκμόντ στις Βρυξέλλες, τονίζοντας πως αν και η άμυνα είναι ευθύνη των κρατών μελών, «υπάρχει κοινό ευρωπαϊκό συμφέρον» και πως θεωρεί πως σήμερα θα μπει η βάση για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE