Ποστ για Κατσαντώνη με… φωτογραφία-ΤΡΟΛΑΡΙΣΜΑ από τα αποδυτήρια ΑΠΟΕΛ

Ποστ για Κατσαντώνη με… φωτογραφία-ΤΡΟΛΑΡΙΣΜΑ από τα αποδυτήρια ΑΠΟΕΛ

Ο Ανδρέας Κατσατνώνης, κλείνει τα 21 του χρόνια και ο Χρίστος Σιέλης του ευχήθηκε με μια… επική φωτογραφία από τα αποδυτήρια του ΑΠΟΕΛ.

Συγκεκριμένα, ο Κύπριος αμυντικός, ανάρτησε φωτογραφία με τον καλό του φίλο ντυμένο στα χακί με ένα βλέμμα… περίεργο, γράφοντας: «Χρόνια πολλά αδερφέ μου».

Δείτε τη δημοσίευση του Σιέλη: 

The post Ποστ για Κατσαντώνη με… φωτογραφία-ΤΡΟΛΑΡΙΣΜΑ από τα αποδυτήρια ΑΠΟΕΛ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ειρήνη στη Γάζα: Οι όμηροι επέστρεψαν, οι υπογραφές έπεσαν, τα ερωτήματα παραμένουν

Ειρήνη στη Γάζα: Οι όμηροι επέστρεψαν, οι υπογραφές έπεσαν, τα ερωτήματα παραμένουν

Η τελευταία πράξη μιας ιστορικής ημέρας γράφτηκε στο Σαρμ Ελ Σέιχ της Αιγύπτου, όπου ο Ντόναλντ Τραμπ και άλλοι 20 ηγέτες, μεταξύ των οποίων και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, υπέγραψαν το βράδυ της Δευτέρας (13/10) τη συμφωνία για το τέλος του πολέμου μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς και την ειρήνη στη Γάζα.