Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ενημέρωσε την Κ.Ο.Χ. σχετικά τη Δευτέρα (15/2) και πλέον τροποποιείται τόσο το πρόγραμμα προπονήσεων της Εθνικής Ανδρών όσο και ο αγωνιστικός προγραμματισμός των πρωταθλημάτων Ανδρών – σχετική ενημέρωση θα εκδοθεί σύντομα.
Οι νέες προτεινόμενες ημερομηνίες για τον προ – προκριματικό όμιλο είναι 30 Απριλίου έως 2 Μαΐου 2021, πιθανόν και πάλι στη Γεωργία, χωρίς να αποκλείεται αλλαγή.
Σημειώνεται ότι οι δύο πρώτες ομάδες από τον πρώτο προ – προκριματικό θα αγωνιστούν σε προ – προκριματικό Όμιλο με το Λουξεμβούργο και μια ακόμα χώρα, με έπαθλο το εισιτήριο για τα προκριματικά.
Εξάλλου, τη Δευτέρα (15/2) πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής Ανδρών υπό το νέο προπονητή κ. Ανδρέα Παρασκευά.
The post Αναβολή στους αγώνες της Εθνικής Ανδρών appeared first on Thema Sports.
Διαβάστε Περισσότερα στο:
Themasports.com