ΠΑΦΟΣ: Κλάπηκε όχημα πολυτελείας χιλιάδων ευρώ από γραφείο ενοικιάσεως

ΠΑΦΟΣ: Κλάπηκε όχημα πολυτελείας χιλιάδων ευρώ από γραφείο ενοικιάσεως

Κλοπή οχήματος, αξίας 15.000 ευρώ, διερευνά η Αστυνομία Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου το απόγευμα καταγγέλθηκε στον αστυνομικό σταθμό Κουκλιών από υπάλληλο σε εταιρεία ενοικιάσεων αυτοκινήτων ότι κλάπηκε όχημα πολυτελείας, χρώματος μαύρου, αξίας 15.000 ευρώ. Το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο στον περιφραγμένο χώρο στάθμευσης του γραφείου ενοικιάσεως της εταιρείας, που βρίσκεται στον κύριο δρόμο Τίμης – Αχέλειας στην Τίμη.

Μέλη του ΤΑΕ Πάφου μετέβησαν στην σκηνή και από περαιτέρω εξετάσεις διαφάνηκε ότι η είσοδος επιτεύχθηκε αφού οι δράστες αφαίρεσαν την κλειδαριά της καγκελόπορτας.

Η Αστυνομία καλεί οποιονδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με την κλοπή του οχήματος να επικοινωνήσει με τον τοπικό αστυνομικό σταθμό ή το ΤΑΕ Πάφου.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Με τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στρέφονται οι προσδοκίες για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ουσιαστική πρόοδο και επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE