Συγκλονίζει η μητέρα μετά τη σεξουαλική κακοποίηση της κόρης από τον σύντροφό της: «Έπεσα στον γκρεμό»

Συγκλονίζει η μητέρα μετά τη σεξουαλική κακοποίηση της κόρης από τον σύντροφό της: «Έπεσα στον γκρεμό»

Απέραντη θλίψη προκαλούν τα λόγια της μητέρας από τη Ρόδο μετά τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη η ανήλικη κόρη της από τον σύντροφό της. Ταλανίζεται όταν σκέφτεται πόσο πολύ το αίσθημα του φόβου είχε κυριεύσει το παιδί της, σε σημείο που δεν μπορούσε να μιλήσει.

«Παλεύω με τα ‘’γιατί’’. Γιατί δεν το κατάλαβα πιο νωρίς. Γιατί δεν είδα πιο νωρίς κάτι. Αυτά όλα τα ‘’γιατί’’ με τρώνε σιγά σιγά. Με έκανε και τον εμπιστεύτηκα για τα παιδιά και στο τέλος έπεσα στον γκρεμό», αποκαλύπτει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1.

Η μητέρα συγκλονισμένη αναφέρει αυτό που την πίκρανε περισσότερο.

«Ο φόβος που ένιωσε η κόρη μου που δεν μπορούσε να μιλήσει. Ο φόβος της… Φοβάται και να μιλήσει, φοβάται να πει το οτιδήποτε. Γιατί το έκανε;».

Να σημειωθεί η ανήλικη στην καταγγελία της ανέφερε: «Τα δύο τελευταία χρόνια από τότε που τελείωσα το δημοτικό αρχικά άρχισε να μου αγγίζει το στήθος πάνω από τα ρούχα. Σταδιακά πέρασε κάτω από τα ρούχα και συνέχισε να με αγγίζει σε όλο μου το σώμα».

Η δικηγόρος της οικογένειας της ανήλικης τονίζει ότι σε τέτοιες περιπτώσεις οι καθείρξεις που επιβάλλονται είναι και ως δέκα χρόνια.

Ο 36χρονος κατηγορείται για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνηση και κατάχρηση ανηλίκου.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE