Συμμορία ξυλοκόπησε 20χρονο για πενήντα ευρώ κι ένα κινητό, του άρπαξαν και τον σκύλο

Συμμορία ξυλοκόπησε 20χρονο για πενήντα ευρώ κι ένα κινητό, του άρπαξαν και τον σκύλο

Τρία άτομα με καταγωγή από την Αλγερία, επιτέθηκαν στον 20χρονο το απόγευμα της Πέμπτης, γύρω στις 19.00. Ο νεαρός είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο του στον λόφο του Στρέφη, όταν οι τρεις Αλγερινοί τον προσέγγισαν με το πρόσχημα να του πουλήσουν ναρκωτικά.

Ο 20χρονος αρνήθηκε και επιχείρησε να συνεχίσει τη βόλτα του. Όπως έχει καταθέσει στην ΕΛ.ΑΣ., τότε του επιτέθηκαν, τον χτύπησαν και του άρπαξαν το κινητό, 50 ευρώ που είχε πάνω του και - το χειρότερο απ’ όλα - τον σκύλο του.

Μάλιστα, ο ένας τον απείλησε με μαχαίρι, προκειμένου να αρπάξει το ζώο. Μετά την κατάθεση του νεαρού στο Α.Τ. Εξαρχείων, ξεκίνησε έρευνα από την ΕΛ.ΑΣ. με αστυνομικούς της ΟΠΚΕ να συλλαμβάνουν τους δύο εκ των τριών δραστών.

Ο τρίτος αναζητείται από τις Αρχές και θεωρείται ζήτημα χρόνου ο εντοπισμός του, καθώς η αστυνομία διαθέτει τα στοιχεία του. Μεγάλη προσπάθεια γίνεται για να βρεθεί και ο σκύλος του 20χρονου.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE