Χριστοφή: «Είμαστε καταδικασμένοι να παλεύουμε για τους τρεις βαθμούς σε κάθε παιχνίδι»

Χριστοφή: «Είμαστε καταδικασμένοι να παλεύουμε για τους τρεις βαθμούς σε κάθε παιχνίδι»

Δείτε τι δήλωσε στην PrimeTel μετά το τέλος του αγώνα στο “ΑΕΚ Αρένα” ανάμεσα στην ΑΕΚ Λάρνακας και τον Εθνικό, ο ποδοσφαιριστής της Αχνιώτικης ομάδας, Χριστόφορος Χριστοφή.

Αναλυτικά:

«Στο πρώτο ημίχρονο στα πρώτα δεκαπέντε λεπτά, η ΑΕΚ πατούσε καλύτερα, σκόραρε, μετά ισοφαρίσαμε και ισορροπήσαμε. Μετά, στο δεύτερο ημίχρονο προηγήθηκε γρήγορα η ΑΕΚ, προσπαθήσαμε να ισοφαρίσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε και δεχθήκαμε το τρίτο γκολ.

Χάσαμε, αλλά δεν το βάζουμε κάτω, είμαστε καταδικασμένοι να παλεύουμε για τους τρεις βαθμούς σε κάθε παιχνίδι.

Ακολουθεί ένα δύσκολο ματς με την ΑΕΛ, όπου θα πάμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Μετά θα μπούμε στα πλέι-άουτ και θα προσπαθήσουμε να μαζέψουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε, για να γλιτώσουμε τη διαβάθμιση».

The post Χριστοφή: «Είμαστε καταδικασμένοι να παλεύουμε για τους τρεις βαθμούς σε κάθε παιχνίδι» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Φόβοι για πόλεμο διαρκείας στη Μέση Ανατολή: Μπαράζ επιθέσεων και ενεργειακές αναταράξεις

LIVE: Φόβοι για πόλεμο διαρκείας στη Μέση Ανατολή: Μπαράζ επιθέσεων και ενεργειακές αναταράξεις

Φλέγεται για 10η μέρα η Μέση Ανατολή, ΗΠΑ και Ισραήλ συνεχίζουν να βομβαρδίζουν το Ιράν, ενώ οι IDF επιτίθενται διαρκώς στον Λίβανο. Το Ιράν απαντά με εκτοξεύσεις πυραύλων και drones προς χώρες του Κόλπου, ενώ δεσμεύτηκε ότι θα σκληρύνει τα αντίποινά του. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE