Κέρδισε την εμπιστοσύνη του Αυγουστή και… ΒΑΣΙΚΟΣ για πρώτη φορά!

Κέρδισε την εμπιστοσύνη του Αυγουστή και… ΒΑΣΙΚΟΣ για πρώτη φορά!

Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής Γιώργος Ναούμ, αγωνίζεται για πρώτη φορά στη βασική ενδεκάδα της ΑΕΚ, στο σημερινό ματς στην “Αρένα” με αντίπαλο τον Εθνικό.

Ο νεαρός άσος κέρδισε την εμπιστοσύνη του Σωφρόνη Αυγουστή, ο οποίος του έδωσε την ευκαιρία και εναπόκειται στον ίδιο αν θα καταφέρει να την… “αρπάξει απ΄ τα μαλλιά”, για να εξασφαλίσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Να σημειωθεί ότι η σημερινή, είναι η τρίτη συμμετοχή του Ναούμ στο φετινό πρωτάθλημα, αφού έχει αγωνιστεί δύο φορές ως αλλαγή.

Συγκεκριμένα, έπαιξε 11 λεπτά στο εντός έδρας ματς με τον Ερμή στις 22/01, κάνοντας ντεμπούτο, αλλά και 24 λεπτά στο εκτός έδρας ματς με την Πάφος FC στις 31/01.

The post Κέρδισε την εμπιστοσύνη του Αυγουστή και… ΒΑΣΙΚΟΣ για πρώτη φορά! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Τι θα συζητήσουν σήμερα οι Ευρωπαίοι ηγέτες - Tι προβλέπει ο οδικός χάρτης που θα υπογραφεί

LIVE: Τι θα συζητήσουν σήμερα οι Ευρωπαίοι ηγέτες - Tι προβλέπει ο οδικός χάρτης που θα υπογραφεί

Στο Συνεδριακό Κέντρο της Λευκωσίας συνεχίζονται σήμερα οι εργασίες του άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ. Αρχικά στο μικροσκόπιο τίθεται ο μακροπρόθεσμος προϋπολογισμός της Ένωσης για την περίοδο 2028-2034. Οι ηγέτες συζητούν σχετικά με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο, με έμφαση στους νέους ίδιους πόρους και τις πηγές εσόδων. Δείτε ζωντανά όλες τις εξελίξεις από το ThemaOnline