Οι διαιτητές και VARίστες στα δύο τελευταία ματς της 25ης αγωνιστικής

Οι διαιτητές και VARίστες στα δύο τελευταία ματς της 25ης αγωνιστικής

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανακοινώνει τους διαιτητές, βοηθούς διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας των αγώνων που θα διεξαχθούν την Τρίτη στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος CYTA.

Τρίτη, 16.02.2021 / 17:00
Δόξα Κατωκοπιάς – Πάφος FC
Στάδιο: ΜΑΚΑΡΕΙΟ
Διαιτητής: Θεουλή Χρυσοβαλάντης
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Δημητριάδης Μάριος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Ανδρέου Π. Ανδρέας
4ος Διαιτητής: Αργυρού Μ. Ανδρέας
VAR: Δημητρίου Βασίλης
AVAR: Γεωργίου Παύλος
Παρατηρητής: Καπιτανής Κώστας

Τρίτη, 16.02.2021 / 19:00
Ε.Ν Παραλιμνίου – Ανόρθωση
Στάδιο: ΤΑΣΟΣ ΜΑΡΚΟΥ
Διαιτητής: Νεοκλέους Νικόλας
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Πέτρου Πέτρος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Σωκράτους Κυριάκος
4ος Διαιτητής: Κουμή Δημήτρης
VAR: Χριστοφή Τιμόθεος
AVAR: Χρίστου Ε. Χρίστος
Παρατηρητής: Αργυρού Μιχάλης

The post Οι διαιτητές και VARίστες στα δύο τελευταία ματς της 25ης αγωνιστικής appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Οι ΗΠΑ μπήκαν στη σύγκρουση Ισραήλ – Ιράν, έπληξαν πυρηνικές εγκαταστάσεις – Για «μακροχρόνιες επιπτώσεις» προειδοποιεί το Ιράν

LIVE: Οι ΗΠΑ μπήκαν στη σύγκρουση Ισραήλ – Ιράν, έπληξαν πυρηνικές εγκαταστάσεις – Για «μακροχρόνιες επιπτώσεις» προειδοποιεί το Ιράν

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, με τις Ηνωμένες Πολιτείες να μπαίνουν στον πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Ιράν. Αμερικανικά βομβαρδιστικά χτύπησαν τα ξημερώματα τρεις βασικές πυρηνικές εγκαταστάσεις. Μεταξύ αυτών, το υπόγειο συγκρότημα του Φορντό, το μεγάλο εργοστάσιο εμπλουτισμού της Νατάνζ και μια εγκατάσταση κοντά στο Ισφαχάν. Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε ότι το Φορντό καταστράφηκε πλήρως, καλώντας παράλληλα τους Ιρανούς σε ειρήνη, διαφορετικά – όπως είπε – τα επόμενα χτυπήματα θα είναι ισχυρότερα. Αποφασισμένο για αντίποινα εμφανίζεται το Ιράν. Με έντονη ανησυχία παρακολουθεί η διεθνής κοινότητας τις εξελίξεις υπό το φόβο για ευρύτερη περιφερειακή σύρραξη στην περιοχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE