Survivor: Έξαλλος ο Κονδυλάτος – «Είστε παρηκμασμένοι κι υποκριτές» - Βίντεο

Survivor: Έξαλλος ο Κονδυλάτος – «Είστε παρηκμασμένοι κι υποκριτές» - Βίντεο

Ξέσπασε ο Περικλής Κονδυλάτος στο Survivor με το γεγονός ότι η ομάδα του δείχνει προτίμηση στις διατροφικές συνήθειες του Γιώργου Κοψιδά κι ο ίδιος δεν είχε φάει.

Ο Περικλής Κονδυλάτος θίχτηκε αναφέροντας ότι είναι μεροληπτικοί και συμπονετικοί με τον Γιώργο Κοψιδά γιατί κάποιους τους βοήθησε και τους πήρε από την άλλη ομάδα ενώ τον ίδιο τον ξεχνούν όταν πρέπει.

Όταν ο Τριαντάφυλλος προσφέρθηκε να του δώσει το φαγητό του, ο Περικλής βγήκε εκτός εαυτού ουρλιάζοντας και φεύγοντας μακριά από την ομάδα: «Αυτό είναι παρηκμασμένη ηθική, είστε παρηκμασμένοι. Τον Γιώργο Κοψιδά που τον βλέπετε ως ευεργέτη δεν τον ξεχνάτε. Εγώ δεν θέλω να πάρω άλλο μέρος και δεν θα το συζητήσω καθόλου. Δεν έχει να κάνει με το φαγητό. Δεν αντέχω την υποκρισία. Είστε υπερευαίσθητοι με κάποιον και με άλλον αναίσθητοι

Τι κι αν ο Τριαντάφυλλος πήγε να τον βρει για να τον ηρεμήσει, ο Περικλής συνέχισε να ρίχνει τα βέλη του.

Δείτε το απόσπασμα:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξανά στην Κύπρο η Ολγκίν – Αρχίζει σήμερα τις διήμερες επαφές της στην Κύπρο

Ξανά στην Κύπρο η Ολγκίν – Αρχίζει σήμερα τις διήμερες επαφές της στην Κύπρο

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, η οποία επέστρεψε την Παρασκευή το βράδυ στην Κύπρο μετά τον επαναδιορισμό της, θα γίνει σήμερα (24/05) δεκτή, στο Προεδρικό Μέγαρο, στις 10.30 από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE