Κύπρος – Επεισόδια: Τι δήλωσε ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας για την βία από τα μέλη της - Bίντεο

Κύπρος – Επεισόδια: Τι δήλωσε ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας για την βία από τα μέλη της - Bίντεο

H Aστυνομία είχε προειδοποιήσει για την συγκεκριμένη εκδήλωση, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου.

Σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο», το πρωί της Δευτέρας, ο κ. Ανδρέου ανέφερε πως οι Αρχές ήρθαν σε επαφή με πρόσωπα που ήταν διοργανωτές.

Όπως σημείωσε υπάρχουν φωτογραφίες και η διερεύνηση θα διασφαλίσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκαν τα επεισόδια: «Ο Αρχηγός της Αστυνομίας επικοινώνησε με τον Πρόεδρο της ανεξάρτητης αρχής διερεύνησης χειρισμών και παραπόνων της Αστυνομίας και ζήτησε να γίνει έρευνα με σκοπό να διαφανεί κατά πόσο ασκήθηκε βία από μέλη της Αστυνομίας»

Δείτε όσα είπε:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Τις χορηγίες και κατά χάριν δωρεές του κράτους για το 2025 δημοσίευσε τη Δευτέρα το Γενικό Λογιστήριο, εφαρμόζοντας, όπως αναφέρει, τις πρόνοιες του περί της Λογιστικής και Δημοσιονομικής Διαχείρισης και Χρηματοοικονομικού Ελέγχου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE