Τρομερό διπλό της Μαλίν στις καθυστερήσεις, απώλειες για Σταντάρ, Αντβέρπ και Άντερλεχτ

Τρομερό διπλό της Μαλίν στις καθυστερήσεις, απώλειες για Σταντάρ, Αντβέρπ και Άντερλεχτ

Αντβέρπ, Άντερλεχτ και Σταντάρ Λιέγης δε κατάφεραν να πάρουν νίκες που θα τις βοηθούσαν στο κυνήγι της δεύτερης θέσης, ενώ η Μαλίν πέτυχε σπουδαία ανατροπή.

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ντέρμπι της 26ης αγωνιστικής στη Jupiler League, αφού Σταντάρ Λιέγης και Αντβέρπ έμειναν στο ισόπαλο 1-1.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 8’ με τον γνώριμό μας Μαντί Καρσελά, με τους φιλοξενούμενους να απαντούν στο 28’ με τον Νιλ Ντε Πάου.

Η Μαλίν κατάφερε να αποδράσει από την έδρα της Μπέρσχοτ, σκοράροντας δύο γκολ στις καθυστερήσεις του ματς με τους Σάντι Γουόλς (90’) και Φέρντι Ντράιφ (94’)!

Νωρίτερα ο Ράφαελ Χόλτσχάουζερ είχε ανοίξει το σκορ στο 52’ με πέναλτι για τους γηπεδούχους.

Σερκλ Μπριζ και Άντερλεχτ πήραν από έναν βαθμό, αφού δεν κατάφεραν να σκοράρουν, ενώ το Σαρλερουά-Κλαμπ Μπριζ αναβλήθηκε.

Πηγή: sport-fm.gr

The post Τρομερό διπλό της Μαλίν στις καθυστερήσεις, απώλειες για Σταντάρ, Αντβέρπ και Άντερλεχτ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Μικρά αλλά σημαντικά βήματα προς την εντατικοποίηση των επαφών για το Κυπριακό διαπιστώνει η κυβέρνηση, με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, να τονίζει ότι ο χρόνος πιέζει και πως ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών εξακολουθεί να έχει ως στόχο τη σύγκληση διευρυμένης συνάντησης πριν από την ολοκλήρωση της θητείας του.

BEST OF TOTHEMAONLINE