Ο Πρόεδρος Ισραήλ χαιρέτισε συμφωνία Κύπρου-Ισραήλ για πτήσεις και τουρισμό

Ο Πρόεδρος Ισραήλ χαιρέτισε συμφωνία Κύπρου-Ισραήλ για πτήσεις και τουρισμό

Ο Πρόεδρος του Ισραήλ, Ρόιβεν Ρίβλιν, χαιρέτισε την πρόσφατη συμφωνία Κύπρου και Ισραήλ για τις πτήσεις και τον τουρισμό, σημειώνοντας πως ο κορωνοϊός έχει δείξει ότι οι προκλήσεις δεν γνωρίζουν σύνορα και «πρέπει να εργαστούμε από κοινού για να τις αντιμετωπίσουμε».

 
Σε ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Twitter, για τη συνάντηση εργασίας που είχε το πρωί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, ο οποίος επισκέπτεται σήμερα τη γειτονική χώρα, ο κ. Ρίβλιν σημείωσε πως «χαιρετίζω την πρόσφατη συμφωνία για τις πτήσεις και τον τουρισμό μεταξύ των χωρών μας και καλώ και τους άλλους να υιοθετήσουν τα "πράσινα διαβατήρια"».
 
«Ο κορωνοϊός μας έχει δείξει ότι οι σημερινές προκλήσεις δεν γνωρίζουν σύνορα. Πρέπει να εργαστούμε από κοινού για να τις αντιμετωπίσουμε», πρόσθεσε.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE