Λεμεσός - Επεισόδια: 48χρονος τραυματίστηκε στο κεφάλι από τον πετροβολισμό των οπαδών -ΒΙΝΤΕΟ

Λεμεσός - Επεισόδια: 48χρονος τραυματίστηκε στο κεφάλι από τον πετροβολισμό των οπαδών -ΒΙΝΤΕΟ

Με τον απολογισμό ενός τραυματία πολίτη «ολοκληρώθηκαν» τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στην περιοχή του Εναερίου στη Λεμεσό.

Ο 48χρονος – κάτοικος της περιοχής – δέχθηκε πέτρα στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Κρατήθηκε προληπτικά για νοσηλεία και αναμένεται να πάρει εξιτήριο.

Οι Αρχές ψάχνουν ήδη μαρτυρικό υλικό για να δουν ποιοι εμπλέκονται στα συγκεκριμένα επεισόδια.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, περίπου 50 άτομα οπαδοί ομάδων (ΑΕΛ και Απόλλωνα) ενεπλάκηκαν σε επεισόδια, ρίχνοντας πέτρες και φωτοβολίδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επεισόδια με φωτοβολίδες και πέτρες ανάμεσα σε οπαδούς στον Εναέριο -ΒΙΝΤΕΟ

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας, ωστόσο οι οπαδοί των δύο ομάδων είχαν ήδη αποχωρήσει.

Από τα επεισόδια προκλήθηκαν επίσης υλικές ζημιές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος και Ιταλία «κλειδώνουν» στρατηγική συνεργασία στη Ρώμη - Όσα συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ματαρέλλα

Κύπρος και Ιταλία «κλειδώνουν» στρατηγική συνεργασία στη Ρώμη - Όσα συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ματαρέλλα

Στους στενούς δεσμούς φιλίας Κύπρου και Ιταλίας, και στην κοινή πολιτισμική ταυτότητα των δύο χωρών αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ιταλίας Σέρτζιο Ματαρέλλα, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στη Ρώμη.

BEST OF TOTHEMAONLINE