Ανασχηματισμός πριν τη Νέα Υόρκη; Ο Πρόεδρος κρατά κλειστά τα χαρτιά του - Το στοίχημα της επόμενης μέρας
Ο Σεπτέμβρης αναδεικνύεται σε μήνα-σταθμό για τις αποφάσεις του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη γύρω από τον πολυσυζητημένο ανασχηματισμό.
Μετά τον Τσέποβιτς που τραυματίστηκε στο Α΄ ημίχρονο και έγινε αναγκαστική αλλαγή, στα μέσα της επανάληψης κτύπησε και ο Βίτορ Γκόμες, ο οποίος παρά τις προσπάθειες που κατέβαλε για να συνεχίσει, δεν τα κατάφερε και έγινε κι αυτός αναγκαστική αλλαγή.
Συγκεκριμένα, πέρασε εκτός αγώνα στο 78΄ και στη θέση του μπήκε ο Παναγιώτου και πλέον, η αγωνία στις τάξεις του “τριφυλλιού” είναι διπλή.
Έμεινε στα αποδυτήρια και… ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ για Τσέποβιτς
The post Νέος τραυματισμός παίκτη της Ομόνοιας και δεύτερη αναγκαστική αλλαγή! appeared first on Thema Sports.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις