Με «αέρα» το ματς του α΄ γύρου και την ανατροπή για… ΖΗΜΙΑ στην Ομόνοια – Πιθανή ενδεκάδα Μαρτίδη

Με «αέρα» το ματς του α΄ γύρου και την ανατροπή για… ΖΗΜΙΑ στην Ομόνοια – Πιθανή ενδεκάδα Μαρτίδη

Για τη 12η αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας στο παιχνίδι του ΓΣΠ (30-11-2020) ο Ερμής Αραδίππου πήρε βαθμό ισοπαλίας από την Ομόνοια, 0-0 είχε λήξει εκείνο το παιχνίδι.

Δυόμησι περίπου μήνες μετά οι δύο ομάδες θα βρεθούν εκ νέου αντίπαλες, αυτή τη φορά στο «Αμμόχωστος», σε διαφορετικές, όμως, συνθήκες.

Τότε η Ομόνοια είχε το βεβαρημένο πρόγραμμα με τις υποχρεώσεις της στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ στον Ερμή Αραδίππου σήμερα υπήρξαν αλλαγές στο ρόστερ με τις μεταγραφές Ιανουαρίου, καθώς και από την περασμένη αγωνιστική νέα τεχνική ηγεσία.

Με ανατροπή ο Ερμής κέρδισε εντός έδρας την περασμένη αγωνιστική, στο ντεμπούτο του Νικόλα Μαρτίδη στον πάγκο των «φτεροπόδαρων» τη Δόξα Κατωκοπιάς, έκανε αυτό το ιδανικό ξεκίνημα ο Κύπριος τεχνικός και ευελπιστεί ότι θα μπορέσουν οι παίκτες του να δώσουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και στα θετικά αποτελέσματα.

Με τον… «αέρα» του αποτελέσματος του «Χ» του α΄ γύρου απέναντι στην Ομόνοια, καθώς και της νίκης της περασμένης αγωνιστικής, ο Νικόλας Μαρτίδης πιθανολογείται ότι θα «κτυπήσει» τους «τριφυλλοφόρους» με την εξής ενδεκάδα: Καϊκέ, Γαβριήλ, Καραγκούνης, Μέιρα, Ντίας, Φόλμπρεχτ, Χολτ, Σιντιμπέ, Γκάταριτς, Κοβάσεβιτς, Ρουσιάς.

Δεν υπολογίζονται από τον Νικόλα Μαρτίδη για τον βραδινό αγώνα οι Λέμος (τραυματίας) και Δημητρίου (τιμωρημένος).

The post Με «αέρα» το ματς του α΄ γύρου και την ανατροπή για… ΖΗΜΙΑ στην Ομόνοια – Πιθανή ενδεκάδα Μαρτίδη appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE