Θα… ΠΛΗΓΩΣΕΙ και την πρώην ο Ρουσιάς;

Θα… ΠΛΗΓΩΣΕΙ και την πρώην ο Ρουσιάς;

Ανόρθωση, ΑΕΛ (και στα 2 ματς), Πάφος FC, Καρμιώτισσα, Δόξα είναι οι ομάδες όπου σκόραρε στο πρωτάθλημα της τρέχουσας σεζόν ο Κύπριος επιθετικός του Ερμή, Ονησίφορος Ρουσιάς.

Ο παίκτης των «φτεροπόδαρων» εδώ και αγωνιστικές είναι σε εξαιρετική φόρμα, αναμένεται ότι θα είναι το αρχικό σχήμα του Ερμή στο βραδινό παιχνίδι με την Ομόνοια.

Λέτε ο Ρουσιάς να… ματώσει τα δίκτυα των «τριφυλλοφόρων» απόψε και να δώσει συνέχεια στο σκοράρισμα;

Θυμίζουμε την 4ετία (2013-2017) ο Ρουσιάς ήταν στο δυναμικό της Ομόνοιας.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε τα στατιστικά της τρέχουσας σεζόν του Ονησίφορου Ρουσιά όπως είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ

Διαβάστε: 

Με «αέρα» το ματς του α΄ γύρου και την ανατροπή για… ΖΗΜΙΑ στην Ομόνοια – Πιθανή ενδεκάδα Μαρτίδη

The post Θα… ΠΛΗΓΩΣΕΙ και την πρώην ο Ρουσιάς; appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φορολογική μεταρρύθμιση: Αισιόδοξος για τήρηση χρονοδιαγραμμάτων ο Κεραυνός

Φορολογική μεταρρύθμιση: Αισιόδοξος για τήρηση χρονοδιαγραμμάτων ο Κεραυνός

Την αισιοδοξία του για την εφαρμογή της φορολογικής μεταρρύθμισης εντός των χρονοδιαγραμμάτων, εξέφρασε ο Υπουργός Οικονομικών Μάκης Κεραυνός, σε δηλώσεις μετά από συνάντηση με την ΟΕΒ, υπό τον Πρόεδρό της Γιώργο Παντελίδη, ο Υπουργός είπε ότι συζήτησαν για την υπό εξέλιξη διαδικασία για τη φορολογική μεταρρύθμιση και επανέλαβε ότι στόχος της μεταρρύθμισης είναι δικαιότερη κατανομή του φορολογικού βάρους, η ενίσχυση των επιχειρήσεων και η ενθάρρυνση του επιχειρείν, η διατήρηση της ανταγωνιστικότητας  της οικονομίας ώστε να μπορεί να δέχεται ξένες επενδύσεις που συνεισφέρουν στο οικονομικό γίγνεσθαι.

BEST OF TOTHEMAONLINE