Διπλό Φονικό: Στην τελευταία τους κατοικία μάνα και γιος μετά το φρικτό έγκλημα στους Εργάτες

Διπλό Φονικό: Στην τελευταία τους κατοικία μάνα και γιος μετά το φρικτό έγκλημα στους Εργάτες

Στον Ιερό ναό ιερό ναό Αγίας Παρασκευής στους Εργάτες θα κηδευτούν σήμερα (Σάββατο 13/02), η 52χρονη Ανδρούλλα Αβραξίδη και ο 20χρονος γιος της Στέλιος Γιάγκου.

Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί στις 13:00 το μεσημέρι, ενώ λόγω της πανδημίας η οικογένεια δεν θα δέχεται συλλυπητήρια.

Οι τεθλιμμένοι: Υιός Χαράλαμπος Κώστα, αδελφές και λοιποί συγγενείς. 

Να σημειώσουμε πως συνεχίζεται η διερεύνηση της υπόθεσης φόνου εκ προμελέτης καθώς και της απόπειρας φόνου με θύμα 25χρονο, που διαπράχθηκαν νωρίς χθες το πρωί, στην επαρχία Λευκωσίας.

Η τελευταία ενημέρωση από τους θεράποντες ιατρούς σχετικά με τον 25χρονο τραυματία, θύμα απόπειρας φόνου, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, αναφέρει ότι η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή, εκτός κινδύνου.

Θυμίζουμε πως το πρωί της Πέμπτης (11/02), σημειώθηκε το φρικτό έγκλημα στους Εργάτες με θύματα την 52χρονη Ανδρούλα Αβραξίδου και τον 20χρονο Στέλιο Γιάγκου. Δράστης ο πατέρας, ηλικίας 59 ετών που συνελήφθη με επεισοδιακό τρόπο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η μπάλα στην τουρκική πλευρά- Η προεργασία του ΟΗΕ, τα ΜΟΕ και το στοίχημα της επανέναρξης

Κυπριακό: Η μπάλα στην τουρκική πλευρά- Η προεργασία του ΟΗΕ, τα ΜΟΕ και το στοίχημα της επανέναρξης

Η ελληνοκυπριακή πλευρά δηλώνει έτοιμη να προχωρήσει, ενώ η Τουρκία και η τουρκοκυπριακή ηγεσία εξακολουθούν να βάζουν εμπόδια. Τι σημαίνουν οι συγκλίσεις και γιατί η 26η Αυγούστου αποκτά ιδιαίτερη σημασία

BEST OF TOTHEMAONLINE