Πάνω που ο Νορβηγός μέσος, άρχισε να παίρνει την… ανιούσα, ήρθε ο τραυματισμός που ελπίζουν στους γαλαζοκίτρινους να μην είναι κάτι σοβαρό και να μην μείνει για πολύ εκτός αγωνιστικών χώρων.
Όπως και να’ χει, ο Σάββας Πουρσαϊτίδης, για το σημαντικό παιχνίδι ενάντια στη Νέα Σαλαμίνα, θα στερηθεί τις υπηρεσίες του 26χρονου υπάρχουν δύο σενάρια για το πως θα παραταχθεί χωρίς τον Λουντέμο ο ΑΠΟΕΛ.
Το πρώτο είναι να αγωνιστεί ο Ντε Βινσέντι μαζί με τον Ανουάρ στο χώρο του κέντρου έχοντας πιο προωθημένο τον Ζαχίντ, ενώ το δεύτερο, που είναι και το πιο επικρατέστερο, είναι ο Γιάννης Σατσιάς να γίνει παρτενέρ του Μαροκινού στη μεσαία γραμμή, με τον πολιτογραφημένο Νορβηγό να κινείται σε πιο ελεύθερο ρόλο.
Βέβαια, ο Ελλαδίτης κόουτς περιμένει να δει αν θα συμπεριλάβει στην αποστολή τον Τζακ Μπερν, ωστόσο, και σε αυτή να βρίσκεται, δύσκολο έως «χλωμό» να πάρει φανέλα βασικού.
The post Πως θα παραταχθεί χωρίς Λουντέμο ο ΑΠΟΕΛ – Τα δύο σενάρια και το επικρατέστερο appeared first on Thema Sports.
Διαβάστε Περισσότερα στο:
Themasports.com