ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Πάνω από 14 εκ. πολίτες έχουν εμβολιαστεί στο Ηνωμένο Βασίλειο

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Πάνω από 14 εκ. πολίτες έχουν εμβολιαστεί στο Ηνωμένο Βασίλειο

Σε 14.012.224 ανέρχονται πλέον οι κάτοικοι του Ηνωμένου Βασιλείου που έχουν κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού.

Την Πέμπτη χορηγήθηκαν ακόμα 503.116 πρώτες δόσεις, φέρνοντας πιο κοντά τον αρχικό ενδιάμεσο στόχο εμβολιασμού των περίπου 15 εκ. πολιτών άνω των 70 ετών και των πιο ευπαθών πριν έως τις 15 Φεβρουαρίου.

Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα από την αρχή της πανδημίας, εξάλλου, ξεπέρασαν τα 4 εκατομμύρια με τα 15.144 που καταγράφηκαν το προηγούμενο 24ωρο, ενώ αναφέρθηκαν ακόμα 758 θάνατοι. Συνολικά τα θύματα της πανδημίας έχουν ανέλθει σε 116.287.

Νέα πτώση σημειώθηκε το περασμένο 24ωρο στον αριθμό των νοσηλευόμενων ασθενών Covid, που πλέον αριθμούν 24.352.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τριμερής Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ: Eνέργεια, ασφάλεια και o ρόλος της Κύπρου στις περιφερειακές εξελίξεις

Τριμερής Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ: Eνέργεια, ασφάλεια και o ρόλος της Κύπρου στις περιφερειακές εξελίξεις

Σε μια χρονική συγκυρία αυξημένης γεωπολιτικής αβεβαιότητας στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει σήμερα στο Ισραήλ για διμερή επίσκεψη και για συμμετοχή στη 10η Τριμερή Σύνοδο Κορυφής Κύπρου – Ελλάδας – Ισραήλ, η οποία αποκτά ιδιαίτερη πολιτική και στρατηγική βαρύτητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE