Πάγωσε ο Τάμεσης για πρώτη φορά μετά από 60 χρόνια - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πάγωσε ο Τάμεσης για πρώτη φορά μετά από 60 χρόνια - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πάγωσε σε σημεία του στο νοτιοδυτικό Λονδίνο ο ιστορικός ποταμός μετά τις χιονοπτώσεις και τις θερμοκρασίες που άγγιξαν τους -15 βαθμούς Κελσίου

Οι συνθήκες... Σιβηρίας που επικρατούν στο Ηνωμένο Βασίλειο (μετά την Ολλανδία και τη Γερμανία) τις τελευταίες ημέρες «πάγωσαν» τον ποταμό Τάμεση στο Λονδίνο για πρώτη φορά μετά από 60 χρόνια, καθώς η θερμοκρασία έπεσε σε ιστορικά χαμηλά στη διάρκεια της προηγούμενης νύχτας.

Όσοι βρέθηκαν σε περιοχές του νοτιοδυτικού Λονδίνου το πρωί της Παρασκευής, όπως το προάστιο Τέντινγκτον, αντίκρισαν την επιφάνεια του γνωστού ποταμού να έχει καλυφθεί από πάγο σε σημεία του, για πρώτη φορά μετά το 1963, όταν στη Βρετανία είχαν επικρατήσει συνθήκες ακραίου ψύχους.

Συγκεκρικμένα, η θερμοκρασία στο Ρέιβενγουορθ έπεσε στους -15,3C τη νύχτα της Πέμπτης, έχοντας προηγουμένως καταρριψει το προηγούμενο χαμηλό ρεκόρ των -13.1C την Τετάρτη το βράδυ.

Δείτε φωτογραφίες από τον «παγωμένο» Τάμεση του 2021

ΑΠΟ Protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE