135,000 «επισκέφθηκαν» το #VirtualHome του SupportCY

135,000 «επισκέφθηκαν» το #VirtualHome του SupportCY

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το διαδικτυακό σπίτι του SupportCY, που άνοιξε τις πόρτες του για να ψυχαγωγήσει και να εκπαιδεύσει παιδιά και όχι μόνο.

Το πρόγραμμα #VirtualHomeCY που είχε διάρκεια από τις 21 Ιανουαρίου μέχρι τις 8 Φεβρουαρίου, υλοποιήθηκε από το Δίκτυο SupportCY της Τράπεζας Κύπρου με αφορμή τα αυστηρά περιοριστικά μέτρα που λήφθηκαν στη χώρα μας, αξιοποιώντας για ακόμα μια φορά την τεχνολογία και το ψηφιακό περιβάλλον.

Με μεγάλο ενδιαφέρον αγκαλιάστηκαν όλες οι ψηφιακές δράσεις που συμπεριλάμβαναν απογευματινές δραστηριότητες - κουίζ δεξιοτήτων, μαθήματα για επίδοξους ρομποτιστές, γυμναστικές ασκήσεις για παιδιά και διαλέξεις για γονείς. Συνολικά πραγματοποιήθηκαν 13 εκπαιδευτικές δράσεις από 15 εκπαιδευτικούς και ειδικούς, με σχεδόν 135,000 προβολές.

Στο πλαίσιο των συγκεκριμένων δράσεων, το SupportCΥ διοργάνωσε και μία διαδικτυακή συναυλία με τον Κύπριο τραγουδιστή Δημήτρη Μεσημέρη, θέλοντας να ευχαριστήσει τους ανθρώπους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά του Covid-19. Η απήχηση της συναυλία έφτασε τις 32.000 προβολές.

Όλες οι δράσεις προβλήθηκαν Live από τη σελίδα του SupportCY στο Facebook.

Το #VirtualHomeCY έφεραν κοντά μας το #SupportCY, η Τράπεζα Κύπρου και ο Οργανισμός Reaction μαζί με τα μέλη του Δικτύου Leroy Merlin, Arnold’s Digital Printers, Το Χαμόγελο του Παιδιού, KIDS Alternativities, Αθλητικός Όμιλος Τράπεζας Κύπρου, Κυπριακός Σύνδεσμος Πληροφορικής, Κυπριακή Μαθηματική Εταιρεία, AΝΤ1, Baristro All Day Bar, FX Sound Productions Ltd, καθώς και ο Δήμος Στροβόλου και το Mind & Health.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

Η σχέση του Προεδρικού με το ΔΗΚΟ, εισέρχεται σε μια από τις πιο κρίσιμες φάσεις της, από την ανάληψη της διακυβέρνησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη. Οι επόμενες ημέρες, αποκτούν ιδιαίτερη πολιτική σημασία. Η συνάντηση της Παρασκευής ανάμεσα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τη Γραμματεία του ΔΗΚΟ δεν αντιμετωπίζεται ως μία ακόμη τακτική επαφή, αλλά ως ένα ραντεβού ουσίας, από το οποίο αναμένεται να διαφανεί εάν οι δύο πλευρές μπορούν να επαναπροσδιορίσουν τους όρους της συνεργασίας τους, ή αν οι διαφωνίες που συσσωρεύτηκαν το τελευταίο διάστημα, θα παραμείνουν στο τραπέζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE