Με μαχαιριά στο λαιμό αφαίρεσε τη ζωή της γυναίκας του - Η αδερφή της συζύγου ειδοποίησε την Αστυνομία -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με μαχαιριά στο λαιμό αφαίρεσε τη ζωή της γυναίκας του - Η αδερφή της συζύγου ειδοποίησε την Αστυνομία -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις σχετικά με το άγριο διπλό φονικό στους Εργάτες.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του ThemaOnline, ο δράστης χρησιμοποίησε ως φονικό όπλο μαχαίρι, ενώ η άτυχη σύζυγος του βρέθηκε μαχαιρωμένη στο λαιμό. Από τις φωνές φέρεται να θορυβήθηκε η αδερφή του θύματος -που διαμένει σε διπλανό σπίτι- και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Ο δράστης επιβεβαιώνεται πως είναι Ελληνοκύπριος 57 ετών, η άτυχη σύζυγος 53 και ο υιός μόλις 21 ετών. Ισχυρή αστυνομική δύναμη βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο σημείο έχοντας αποκλείσει την περιοχή ενώ συγγενείς που βρίσκονται επίσης στο σημείο ξεσπούν σε κλάματα μη μπορώντας να πιστέψουν το τραγικό αυτό συμβάν.

Στο σημείο επίσης βρίσκονται οι ιατροδικαστές Νικόλας Χαραλάμπους, Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Tην επικείμενη επίσκεψη της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων στην έδρα του διεθνούς οργανισμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE