Με μαχαιριά στο λαιμό αφαίρεσε τη ζωή της γυναίκας του - Η αδερφή της συζύγου ειδοποίησε την Αστυνομία -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με μαχαιριά στο λαιμό αφαίρεσε τη ζωή της γυναίκας του - Η αδερφή της συζύγου ειδοποίησε την Αστυνομία -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις σχετικά με το άγριο διπλό φονικό στους Εργάτες.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του ThemaOnline, ο δράστης χρησιμοποίησε ως φονικό όπλο μαχαίρι, ενώ η άτυχη σύζυγος του βρέθηκε μαχαιρωμένη στο λαιμό. Από τις φωνές φέρεται να θορυβήθηκε η αδερφή του θύματος -που διαμένει σε διπλανό σπίτι- και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Ο δράστης επιβεβαιώνεται πως είναι Ελληνοκύπριος 57 ετών, η άτυχη σύζυγος 53 και ο υιός μόλις 21 ετών. Ισχυρή αστυνομική δύναμη βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο σημείο έχοντας αποκλείσει την περιοχή ενώ συγγενείς που βρίσκονται επίσης στο σημείο ξεσπούν σε κλάματα μη μπορώντας να πιστέψουν το τραγικό αυτό συμβάν.

Στο σημείο επίσης βρίσκονται οι ιατροδικαστές Νικόλας Χαραλάμπους, Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE