Με μαχαιριά στο λαιμό αφαίρεσε τη ζωή της γυναίκας του - Η αδερφή της συζύγου ειδοποίησε την Αστυνομία -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με μαχαιριά στο λαιμό αφαίρεσε τη ζωή της γυναίκας του - Η αδερφή της συζύγου ειδοποίησε την Αστυνομία -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις σχετικά με το άγριο διπλό φονικό στους Εργάτες.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του ThemaOnline, ο δράστης χρησιμοποίησε ως φονικό όπλο μαχαίρι, ενώ η άτυχη σύζυγος του βρέθηκε μαχαιρωμένη στο λαιμό. Από τις φωνές φέρεται να θορυβήθηκε η αδερφή του θύματος -που διαμένει σε διπλανό σπίτι- και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Ο δράστης επιβεβαιώνεται πως είναι Ελληνοκύπριος 57 ετών, η άτυχη σύζυγος 53 και ο υιός μόλις 21 ετών. Ισχυρή αστυνομική δύναμη βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο σημείο έχοντας αποκλείσει την περιοχή ενώ συγγενείς που βρίσκονται επίσης στο σημείο ξεσπούν σε κλάματα μη μπορώντας να πιστέψουν το τραγικό αυτό συμβάν.

Στο σημείο επίσης βρίσκονται οι ιατροδικαστές Νικόλας Χαραλάμπους, Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πράσινο Υπουργικού στον διορισμό Αναγνωστόπουλου για το «Κράτος Μαφία»

Πράσινο Υπουργικού στον διορισμό Αναγνωστόπουλου για το «Κράτος Μαφία»

Επικυρώθηκε ο διορισμός του Ηλία Αναγνωστόπουλου από το Υπουργικό Συμβούλιο ως μέλος της πενταμελούς ανακριτικής ομάδας για τη διερεύνηση του πορίσματος της Ανεξάρτητης Αρχής κατά της Διαφθοράς , για το «Κράτος Μαφία».