Με μαχαιριά στο λαιμό αφαίρεσε τη ζωή της γυναίκας του - Η αδερφή της συζύγου ειδοποίησε την Αστυνομία -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με μαχαιριά στο λαιμό αφαίρεσε τη ζωή της γυναίκας του - Η αδερφή της συζύγου ειδοποίησε την Αστυνομία -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις σχετικά με το άγριο διπλό φονικό στους Εργάτες.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του ThemaOnline, ο δράστης χρησιμοποίησε ως φονικό όπλο μαχαίρι, ενώ η άτυχη σύζυγος του βρέθηκε μαχαιρωμένη στο λαιμό. Από τις φωνές φέρεται να θορυβήθηκε η αδερφή του θύματος -που διαμένει σε διπλανό σπίτι- και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Ο δράστης επιβεβαιώνεται πως είναι Ελληνοκύπριος 57 ετών, η άτυχη σύζυγος 53 και ο υιός μόλις 21 ετών. Ισχυρή αστυνομική δύναμη βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο σημείο έχοντας αποκλείσει την περιοχή ενώ συγγενείς που βρίσκονται επίσης στο σημείο ξεσπούν σε κλάματα μη μπορώντας να πιστέψουν το τραγικό αυτό συμβάν.

Στο σημείο επίσης βρίσκονται οι ιατροδικαστές Νικόλας Χαραλάμπους, Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE