Θ. Αντωνίου: «Μεγάλο ντέρμπι, κρίμα που έγινε χωρίς κόσμο – Θα ήταν παιχνίδι με πολλές συγκινήσεις»

Θ. Αντωνίου: «Μεγάλο ντέρμπι, κρίμα που έγινε χωρίς κόσμο – Θα ήταν παιχνίδι με πολλές συγκινήσεις»

Στην κάμερα της Cablenet μίλησε μετά το τέλος του ντέρμπι, ανάμεσα σε Ανόρθωση και ΑΕΛ, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής, ο Θεόδωρος Αντωνίου, διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας της Λεμεσού.

Τι ανέφερε: 

«Θέλαμε την νίκη. Είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια. Ήταν ένα μεγάλο ντέρμπι. Είναι κρίμα που έγινε χωρίς κόσμο. Αν ήταν ο κόσμος θα ήταν ένα παιχνίδι με πολλές συγκινήσεις. Βλέπουμε την συνέχεια. Τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα. Βλέπουμε το επόμενο ντέρμπι».

The post Θ. Αντωνίου: «Μεγάλο ντέρμπι, κρίμα που έγινε χωρίς κόσμο – Θα ήταν παιχνίδι με πολλές συγκινήσεις» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σοβαρό τροχαίο: Αυτοκίνητο παρέσυρε 4χρονη - Στο νοσοκομείο με κάταγμα κρανίου

Σοβαρό τροχαίο: Αυτοκίνητο παρέσυρε 4χρονη - Στο νοσοκομείο με κάταγμα κρανίου

Γύρω στις 2.20 σήμερα το μεσημέρι, ενώ 36χρονη οδηγούσε το αυτοκίνητο της στην οδό Βασίλη Μιχαηλίδη στη Γεροσκήπου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, κτύπησε και τραυμάτισε κοριτσάκι ηλικίας τεσσάρων ετών.

BEST OF TOTHEMAONLINE