Σαράντα πέντε κρούσματα στα κατεχόμενα την Τετάρτη 10/2

Σαράντα πέντε κρούσματα στα κατεχόμενα την Τετάρτη 10/2

Σε σύνολο 4.880 διαγνωστικών ελέγχων σήμερα στα κατεχόμενα, εντοπίστηκαν 45 συνολικά κρούσματα, τα 25 μεταδόσεις εντός της κοινότητας.

 
Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο «υπουργός υγείας» Αλί Πιλλί ανακοίνωσε ότι 9 άτομα ήταν επαφές κρουσμάτων και σε απομόνωση.  Διαπιστώθηκε ότι 6 κρούσματα εντοπίστηκαν στην περιοχή Λευκωσίας, 21 στην Κερύνεια, 6 στην Αμμόχωστο, ένα στην κατεχόμενη Μόρφου.
 
Ο συνολικός αριθμός τεστ μέχρι σήμερα είναι 452.789 και ο συνολικός αριθμός κρουσμάτων 2.919. Υπό θεραπεία ή παρακολούθηση εξακολουθούν να βρίσκονται 746 άτομα, εκ των οποίων τα 178 σε νοσοκομείο και 12 στην εντατική. Στα ξενοδοχεία πανδημίας βρίσκονται 556 άτομα ενώ 45 είναι οι ασθενείς που πήραν εξιτήριο σήμερα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Απειλητικό SMS εναντίον του ΠτΔ: Καταζητείται ένα πρόσωπο από τις Αρχές - Τα αδικήματα που διερευνώνται

Απειλητικό SMS εναντίον του ΠτΔ: Καταζητείται ένα πρόσωπο από τις Αρχές - Τα αδικήματα που διερευνώνται

Από την πρώτη στιγμή που δέχθηκε απειλητικό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ξεκίνησε συντονισμένα η διερεύνηση της απειλής και ως αποτέλεσμα εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον συγκεκριμένου προσώπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE