Σαράντα πέντε κρούσματα στα κατεχόμενα την Τετάρτη 10/2

Σαράντα πέντε κρούσματα στα κατεχόμενα την Τετάρτη 10/2

Σε σύνολο 4.880 διαγνωστικών ελέγχων σήμερα στα κατεχόμενα, εντοπίστηκαν 45 συνολικά κρούσματα, τα 25 μεταδόσεις εντός της κοινότητας.

 
Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο «υπουργός υγείας» Αλί Πιλλί ανακοίνωσε ότι 9 άτομα ήταν επαφές κρουσμάτων και σε απομόνωση.  Διαπιστώθηκε ότι 6 κρούσματα εντοπίστηκαν στην περιοχή Λευκωσίας, 21 στην Κερύνεια, 6 στην Αμμόχωστο, ένα στην κατεχόμενη Μόρφου.
 
Ο συνολικός αριθμός τεστ μέχρι σήμερα είναι 452.789 και ο συνολικός αριθμός κρουσμάτων 2.919. Υπό θεραπεία ή παρακολούθηση εξακολουθούν να βρίσκονται 746 άτομα, εκ των οποίων τα 178 σε νοσοκομείο και 12 στην εντατική. Στα ξενοδοχεία πανδημίας βρίσκονται 556 άτομα ενώ 45 είναι οι ασθενείς που πήραν εξιτήριο σήμερα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE