Η Lidl Κύπρου στέλνει το δικό της μήνυμα αλληλεγγύης με την προσφορά Πακέτων Αγάπης σε συνεργασία με τον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό

 Η Lidl Κύπρου στέλνει το δικό της μήνυμα αλληλεγγύης με την προσφορά Πακέτων Αγάπης σε συνεργασία με τον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό

Επιτυχώς ολοκληρώθηκε και αυτή τη χρονιά η παράδοση των Πακέτων Αγάπης από τον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό.

Η Lidl Κύπρου στο πλαίσιο της εταιρικής της υπευθυνότητας ένωσε και φέτος τις δυνάμεις της με τον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό, στηρίζοντας τη σημαντική αυτή κοινωνική πρωτοβουλία. Συγκεκριμένα, η εταιρία προχώρησε στην προσφορά προϊόντων αξίας 10.000€, τα οποία έφτασαν στο σπίτι 200 οικογενειών Παγκύπρια.
Τα φετινά Πακέτα Αγάπης ενισχύθηκαν, ώστε να ζεστάνουν τις καρδιές των συνανθρώπων μας, χαρίζοντας χαμόγελα και ελπίδα. Το πρόγραμμα κοινωνικής προσφοράς «Πακέτα Αγάπης» του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού εξελίσσεται συνεχώς, ώστε εν μέσω της πανδημίας, να προσφέρει με ασφάλεια τρόφιμα και ειδή πρώτης ανάγκης σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Η Lidl Κύπρου ενίσχυσε το φετινό χριστουγεννιάτικο τραπέζι με τη διάθεση των ακόλουθων ειδών μακρά διάρκειας:
• Φακές, φασόλια, τόνος
• Δημητριακά, μπισκότα, ζάχαρη, γάλα μακράς διάρκειας, καφές, φρυγανιές, γκοφρέτες, μαρμελάδες
• Μακαρόνια, ρύζι, πλιγούρι, ζωμούς λαχανικών
• Χαρτικά και είδη προσωπικής υγιεινής


Από το 2016 η Lidl Κύπρου συνεργάζεται με τον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό έχοντας προσφέρει περισσότερες από 150.000€ σε χρηματικές και προϊοντικές δωρεές. Δέσμευση της εταιρίας είναι να συνεχίσει να στηρίζει το πολύπλευρο έργο του Σωματείου με τη στήριξη δράσεων που προάγουν την κοινωνική ευημερία και την ουσιαστική ενίσχυση των συνανθρώπων μας.

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές για την εκτελεστική εξουσία στο θέμα της ΑΤΑ, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφέροντας πως η απόφαση των εργοδοτικών οργανώσεων ν’ απορρίψουν το προσχέδιο μόνιμης συμφωνίας για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή της κυβέρνησης «σίγουρα δεν είναι θετική». Ωστόσο, δεν θέλησε ν’ αποκαλύψει ποιες είναι αυτές ο επιλογές, ενώ σημείωσε πως  το κείμενο που διαβάστηκε την Κυριακή στις εργοδοτικές οργανώσεις ήταν το ίδιο με αυτό στις συντεχνίες τη Δευτέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE