Γιατί έβαλε φρένο στις χαλαρώσεις το Υπουργικό, ξεχάστε τον Φεβρουάριο – Οι φόβοι και οι ανησυχίες για τον ιό

Γιατί έβαλε φρένο στις χαλαρώσεις το Υπουργικό, ξεχάστε τον Φεβρουάριο – Οι φόβοι και οι ανησυχίες για τον ιό

Μετά και την ολοκλήρωση του Υπουργικού Συμβουλίου (Τετάρτη 10/2) και κατόπιν συστάσεων της Διυπουργικής Επιτροπής αποφασίστηκε η παράταση όλων των περιοριστικών μέτρων (Β’ Φάσης) μέχρι και τις 28 Φεβρουαρίου 2021.

Η συνεχής βελτίωση των επιδημιολογικών δεδομένων (ημερήσια επιβεβαιωμένα περιστατικά, δείκτης θετικότητας, νοσηλευόμενοι) δεν φάνηκε ικανή να επιφέρει νέες χαλαρώσεις αφού αφενός το πολύ μικρό διάστημα που ακολούθησε (μόλις 3 μέρες) δεν μπορεί να δημιουργήσει αποκρυσταλλωμένη εικόνα και αφετέρου όπως τονίστηκε, οι μεταλλάξεις έχουν επιφέρει έντονη ανησυχία σε πανευρωπαϊκό επίπεδο κάτι που κάνει την Κυβέρνηση ακόμη πιο επιφυλακτική.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themaonline ΕΔΩ.

The post Γιατί έβαλε φρένο στις χαλαρώσεις το Υπουργικό, ξεχάστε τον Φεβρουάριο – Οι φόβοι και οι ανησυχίες για τον ιό appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Σε μια συγκυρία κρίσιμη για την ευρωπαϊκή και την περιφερειακή γεωπολιτική σταθερότητα, η σημερινή επίσκεψη του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Αντόνιο Κόστα στην Κύπρο, συνιστά σαφές μήνυμα αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ΕΕ και την Ανατολική Μεσόγειο. Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, στις 12:30.

BEST OF TOTHEMAONLINE