Εντοπίστηκαν παράνομες φιάλες αερίου - Εξετάσεις για πάρε-δώσε με κατεχόμενα

Εντοπίστηκαν παράνομες φιάλες αερίου - Εξετάσεις για πάρε-δώσε με κατεχόμενα

Μετά από αξιολόγηση πληροφορίας, μέλη της Αστυνομίας (Αστυνομικού Σταθμού Πέρα Χωριού), με τη συνοδεία μελών των Ηνωμένων Εθνών, μετέβησαν για έρευνα χθες Τρίτη 9/2 το πρωί, σε δύσβατη περιοχή εντός της νεκρής ζώνης, πλησίον του χωριού Ποταμιά. 

Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν 35 καινούριες σφραγισμένες φιάλες αερίου (11-13 κιλών), η πώληση των οποίων στις ελεύθερες περιοχές απαγορεύεται.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέρα Χωριού συνεχίζει τις εξετάσεις.



Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE